Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány örülne annak, ha egy fiú rajzolna, vagy verset írna neki?
Figyelt kérdés
Mondjuk a szülinapjára. Ez jelentene kicsi plusz pontot a cél elérésének az érdekében? Tehát, hogy összejöjjön vele egy randi. Köszönöm a válaszokat.2012. máj. 7. 11:40
2/10 anonim válasza:
Egyénfüggő. Volt már olyan, aki engem leb*zizott egy vers miatt, pedig nem volt nyálas.
3/10 anonim válasza:
a randi csak akkor jön össze ha a lánynak külsőre szimpatikus a fiú, de egy rajztól vagy egy verstől még nem lesz az. Viszont biztos örülne ennek az ajándéknak.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, ez még nem jelentene semmit, mert még jó sok mindent kell csinálni ahhoz, hogy összejöjjön az egész. Pl. beszélgetés, bókolás stb. Csak, ha mondjuk külsőleg is tetszene neki a fiú,(azt lehet látni, ha egy lánynak bejövünk, vagy sem) meg sokat beszélgetnek, jól szórakoznak, akkor ez már egy piros pont, igaz? Hogy saját maga készített neki ajándékot. És az is igaz, hogy egyénfüggő. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2012. máj. 7. 11:49
5/10 anonim válasza:
Biztos fog neki orulni, de ha kulsore nem tetszel neki akkor mehetsz a levesbe a verseiddel meg rajzaiddal egyutt.
6/10 anonim válasza:
Mindenképp jól esik neki, ha nem jössz vele össze, akkor is.
Ha romantikus típus, akkor jó úton haladsz a cél eléréséhez.
7/10 anonim válasza:
Volt régen egy fiúbarátom, állandóan együtt lógtunk, beszélgettünk..míg egyik nap kaptam tőle egy verset. Na ekkor levágtam, hogy szerelmes belém, és mivel nem akartam, hogy még jobban megszeressen elkezdtem vele bunkó lenni. Barátság fél év múlva folytatódott :). Szóval egy a lényeg, ha a lány is szerelmes örülni fog, ha nem akkor kicsit ciki lesz . Sok sikert!!
8/10 Diavolino44 válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de nem. Vagyis ahogy írták egyénfüggő. A nők inkább szeretik a férfias férfiakat, határozottság s magabiztosság, egyéni stílus.
Második-harmadik randin kiderül rólad hogy emellett verseket írsz neki s szépen rajzolsz akkor viszont akkor 10 körömmel fog ragaszkodni hozzád. Szerintem mindennek meg van a maga helye.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Mentek a zöld kezek nektek.
2012. máj. 7. 13:59
10/10 anonim válasza:
A nővérem egyszer kapott egy rajzot a barátjától, csak nem túl jól sült el, mert a testvérem sokkal jobban rajzol nála, és a kép sem volt túl szép. Viszont verseket is kapott már, és annak mindig örült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!