Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Netes társkereső oldalon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkereső oldalon, kinek mi volt a tapasztalata az első találkozáson?

Figyelt kérdés

Érdekes dolog ez a netes társkeresés. Fotó, néhány adat és pár levélváltásból kialakítani egy képet és aztán találkozni vele.

Nektek mik voltak az első benyomások a partnerről? Mit szoktatok először megnézni a pasin vagy nőn, az első találkozáskor? Meg hát amikor megpillantjátok, odamentek és bemutatkoztok, mi az első dolog amit megnéztek rajta? Hova szoktatok randit adni, drága vagy inkább olcsó helyre?

Kinek mi volt a legnagyobb beégése?

Én eléggé stresszes vagyok, vártam a csajra egy kávézóban, a zsebemben idegesen gyűrögettem az iratokat, már mindenhogy próbálkoztam ülni a székben, hogy jó pózban találjon és mondom ez így jó lesz. Kb. 10 percig maradtam úgy, mint valami szobor. Hív a csajszi, (ekkor már elég sokat késett) már kezdtem örülni, lehet el akarja halasztani mert közbe jött neki valami. Ekkor azt mondja, 15 perc múlva itt van. Még idegesebb lettem, már járt a torkom az idegtől. Mondom azért csak nem fogok megfutamodni. Nem is lenne gond, ha mondjuk ebben a 15 percben még ideér, elütné egy autó vagy a fejére esne egy virágcserép, akkor elhalaszthatnánk. Megint hív, gondoltam, fejére esett biztosan egy virágcserép :D Azt csak mondta: itt van a cukrászda előtt, most jön be. Ahogy megláttam leesett az állam, milyen dögös buxa.

Sokkal szebb mint a fotón.

Bejön, én felállnék hogy odamenjek, de mivel végig mozdulatlanul ültem a tökéletes pózban, a lábam úgy elzsibbadt, nem tudtam mozgatni. Tehát felállok az asztaltól, elindulok és egy marha nagyot estem. Ő ezt meglátván, odarohan, én felállok és elkezd leporolgatni kérdezvén: ugye jól vagy? Nincs semmi bajod?

Nekem meg már csak a borosüveg hiányzott a kezemből, most magyarázkodhatok hogy nem vagyok ám piás, nem azért estem el. Majd bemutatkozott: Szia Kati vagyok! Én meg - most vajon mit is kéne mondani? - Kiváló áru vagy mancikám! :D

Voltatok ti is így, hogy leblokkoltatok és nem tudtatok megszólalni?

Elképesztő mennyire megváltozik az ember viselkedése ha zavarban van. De a nőket se kell ám félteni. Én voltam úgy hogy kinthagytam a kocsiba a pénztárcám, bent ülünk a cukrászdába, már éppen fizetnénk, mikor rájövök kintmaradt a kocsiba a tárcám, ami 3 utcával odébb volt. Mondom a nőcinek, kimegyek érte. Ő meg: nem mész sehova mert le fogsz lépni, én meg fizethetem ki a számlát. Hagyd itt a kocsikulcsot. De mondom akkor hogy nyitom ki? Ja tényleg. Akkor a telefonod.

2012. júl. 10. 16:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Egy talalkam volt netes ismeretsebböl, de több nem lesz.

Alapvetöen fiatalabbnak hazudta magat, nekem mar ez betette a kaput, tovabba iszonyatosan nagykepü volt, es kb. 2 oran at hallgathattam azt, hogy mennyire fontos a pent es neki mennyire sok van - nem szo szerint mondta, de a lenyeg ez volt. Hat nem tetszett a dolog, el is vette a kedvem, ez van. Marad a szemelyes ismerkedes... :)

22/L

U.I.: Levelben nem ilyennek tünt, ertelmes dolgokrol beszeltünk - itt latszik, mennyit nyom a lattban az elö talakozas...

2012. júl. 10. 18:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem eddig jó tapasztalataim vannak. Nem vagyok vmi nagy csajozós :D. Eddig 3 barátnőm volt, mindegyik ilyen netes társkeresőről. Mostani párommal is ott ismerkedtem meg, most a napokban voltunk 3éve együtt. :)

Amúgy a kapcsolatokon kívül néhány barátra is szert tettem ilyen helyről. Szóval negatívum nem nagyon van.

26/F

2012. júl. 10. 20:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Óh, én egy párszor találkoztam netről...

Amikor még otthon voltam, a legelső alkalommal egy képileg helyes pasival leveleztem, meg mindig unszolt h találkozzunk, főleg mivel két utcával feljebb lakott tőlem. Az első találkozás nagyon...érdekesre sikerült, már csak azért is, mert túl laza volt.. Ennek ellenére kapcsolatba bonyolódtunk, s mivel tele volt furcsaságokkal (nem fogta meg a kezemet az utcán, az exe cuccai a szekrényben stb), így egy hónap után válaszút elé állítottam, ahol "megtörve" bevallotta, h szerető vagyok... utána még együtt voltunk egy kis ideig, de teljesen leépülő kapcsolat lett belőle. A végén már sokszor keresett, de vagy nem vettem fel, vagy simán azt hazudtam, h dolgom van.

Egy másiknál egy 40 éves fazon volt, aki a képen nem volt több mint 26. A találkozás érdekesre sikerült (nem akartam tőle semmit, csak találkozni akart) Kisebb volt, idegbeteg is volt, mégis barátok lettünk, majd kihasznált, és miután minuszt csinált, lelépett. Persze bottal üthetem mai napig a nyomát, de kinyőgtem a tartozását... (Tudtam volna mást tenni?)

Egy másik srácnál meg tök véletlenül kezdtünk levelezni... Sokat skypeoltunk, így az első találkozás nem volt annyira idegtépő, inkább izgalmas, mivel sikerült előtte felszednem egy szép kis herpeszt... Hát, szerelem lett első látásra, s így ment négy hónapig, miután a negyedik hónapfordulón szó nélkül kirakott, letiltott blablabla... azóta kétszer találkoztam vele, fél éve szavát se hallom/olvasom. Nem is keres. (gőzöm nincs mi történ valójában, én meg persze meg akartam halni)

Mindeközben kikerültem Németországba, és itt sem hagytam abba az ismerkedést. Van egy csetelős oldal, ami inkább társkereső, de inkább csetelős. Először egy olyan fickóval találkoztam, aki képen nem volt gáz, és hát pont a fent említett emberke pár nappal előtte vágott ki, én meg csak beszélgetni akartam. Ő meg nem. Találkoztunk. Ennyi undorító embert én még nem láttam! Késett 10 percet legalább, fülbevaló, aranygyűrű, nyaklánc, Alekosz féle testartás, aranyfogak, és ettünk egy fagyit. (Valahogy csak ki kell használjam a magam javára is a dolgokat) Egész idő alatt úgy evett, mint egy disznó, tejszínhabot is kért rá, és mindene olyan volt... (blee), utána arról kezdett el beszélni, h szívesen elvenne, s biztosítaná a helyemet Németországba. Ekkor felvilágosítottam Nagy bánatára, h ugye Magyaroknak nincs szükségük vízumra stb... Kamu szöveggel leléptem, majd otthon írja nekem, h milyen gyerekes vagyok, és h maradjak magamnak. Erre csak annyit írtam vissza, h mégis "el akartál venni".

Egy másik fószer szintén Németben találkozni akart. Jó, skypeoltunk, egész jól megértettük egymást. Adatlapját is tudtam, tudtam, h 36 éves, hát legyen. Eljött ide a faluba, de gyökér volt, és a város másik végére ment. Sebaj, visszajött. Egy fekete bmw gördült be, majd kiszállt belőle egy nálam 20 cm-vel alacsonyabb fickó, és olyan brutálisan beszédhibás volt, h fojtogatott a röhögés. Aztán azt akarta h üljek be a kocsiba, de nemet mondtam, amit nem értett (Esküszöm), és elmagyaráztam neki, h a Mamám azt tanította, h idegen autójába sose szálljak be... végül leokézta, meg helyeselte anyukám nevelését... Aztán mentünk egy kört, meg még egyet az utcában, s bemondtam az unalmast. Egyrészt mert idegesített, h kisebb, másrészt, meg brutálisan sejpített, amit nem vettem észre skype-on, és a mutatóujja hiányzott. Tudom, ezért vkivel nem összejönni nagy baromság, de hát... rémisztő volt. Aztán megkérdeztem, h tudja-e, h hány éves vagyok ( kicsit furcsáltam a 15 év korkülönbséget, meg h ennyire rám kattant... aszondja, persze, 26.. na ebből akkora vita lett! Azt állította, hogy azt mondtam 26, de néztem rá, csak emlékszem, h hány éves vagyok! Végül hazament. Meg én is. Skypeon írt, mert beszélni nem akartam vele, hogy gondolkozzak el mit tettem, és h mit akarok .. vagy valami ilyesmi, mert olyan magas szinten írta németül, h a csekély b2 tudásommal nem igazán tudtam felfogni.. Kiszótárazni meg nem volt kedvem, így írtam neki egy okét és töröltem a pikulába.

Január óta van egy párom, de nem a netről, hanem a Nyelviskolából. EGy padban ültünk :) De még mindig szeretek netről ismerkedni, mert annyira vicces dolgok tudnak kisülni belőle. Még akkor is, ha utólag tudom csak úgy nézni...

21/L

2012. júl. 10. 21:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Jaj kérdező,de jót nevettem!:):):):) Feldobtad a napomat.

Velem nem történt ilyen sajnos,csak egy sikersztorim van ha érdekel olvasd el.

Volt egy időszakom mikor annyira meguntam az embereket,a pasikat hogy nem volt kedvem találkozni senkivel.De ugye beszélgetni meg csak kellett valakivel.Na regeltem ide is,oda is,de persze nem társkeresés céljából.A kis levelezős hódolóknak mindig töredelmesen bevallottam hogy ne is próbálkozzon mert a levelezgetésen kívül esélytelen a dolog. :) Össze is gyűjtöttem egy szép kis bandát és velük levelezgettem.Persze attól mert nem társat kerestem még nem zárkóztam el a lehetőség elől.Na a hetek hónapok alatt tök jóban lettem egy két pasival és tényleg baráti szintre építettük fel a kapcsolatunkat.Persze ők többet akartak de hát kutyát se... :)

Na szóval egyik alkalommal egyik közösségi oldalon rám ír egy srác (a sors fintora hogy volt vagy 100 körös ismerősöm ,de életemben nem láttam még) azt írta,hogy nem szokott rá írni senkire így és ne haragudjak de annyira szép vagyok,meghívhatna-e valami innivalóra...Persze ezt szépen körítve,nem így. :)

Nah mondom megint egy...szépen diplomatikusan lekoccoltattam. :) De csak nem hagyott békén,de nem zaklatott csak így próbálgatta hol a határ :D

A végén oda jutottunk hogy felvett msn-re.Tök jókat elbeszélgettünk.Kiderült egy helyen élünk,oly annyira hogy egy utcában is laktunk világ életünkben és egy helyre jártunk bulizni stb stb még sem ismerjük egymást még csak látásból sem...

Na szóval beszélgettünk egy pár hetet mire kitalálta karácsony Szentestéjén hogy talizzunk...mondom én biztos el nem megyek vele sehova,hát özön a tennivaló.Csak rávett így egy rövidke sétát bevállaltam.Elsőre nem jött be mint leendő jelölt,ráadásul kissé illuminált állapotban is volt ami azért nem egy jó pont első talira.Na de legalább ő oldott volt és nem zsibbadt el a lába... XD

Na ettől eltekintve meg annyira tetszett a személyisége hogy egy óra hosszára nyúlt a séta és észre sem vettük.A tali jól sikerült mert egyikünk sem alkalmazta a tiltás/törlés funkciót msn-en,így tovább beszélgettünk.

Az események innen felpörögtek:

Szilvesztert nála töltöttem,majd 2 hónap múlva összejöttünk.4 hónap után összeköltöztünk ,8 hónap után eljegyzés.Most vagyunk együtt 2,5 éve,jövő hónapban lesz az esküvőnk és úton van a babánk is.

Életem legjobb döntése volt hogy hagytam magam behálózni. :)

persze nem ő volt az egyetlen akivel így találkoztam,de a többi említésre sem méltó,főleg nem ilyen frappáns mint a te történeted Kérdező.

Amúgy mit nézek meg először?Úgy komplett az egész embert,de nem feltétlenül az a mérvadó.Elég ha egy apró dolog meg fog rajta,utána már csak a személyisége ami döntő lehet.

Ha nem ismerem és elsőre sem fog meg rajta semmi akkor lezavarunk egy kínos csenddel teli gyors talit és viszlát. :)

2012. júl. 11. 09:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát az én sztorim rövid: beregisztráltam, levelezgettem, majd egy nagyon szimpatikus férfival találkoztam és 6 éve nyüstöljük egymást. :) Szóval elsőre "nyertem".

22/L

2012. júl. 11. 10:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Én ott ismertem meg az első igaz szerelmet. Nem csalódtam. :) Az már egy másik kérdés, hogy azóta elmúlt.
2012. júl. 11. 12:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi az interneten találkoztunk, egy társkeresőn. Beszélgettünk levélben egy hetet, majd találkoztunk. Ki sem öltöztem, tele volt a hócipőm, kíváncsi voltam, meg minden, szimpi volt, de már kicsit elegem volt a másik nemből addigra, sokat csalódtam. Első naptól együtt vagyunk, napi szinten keresett, írtunk, telefonáltunk, beszéltünk, azóta összeköltöztünk, házasságot, családot tervezünk már jövőre! A neten is emberek vannak, talán épp olyan stílusú emberek, mint mi, akik nem szeretnek utcán vagy buliban ismerkedni, de magányosak és szeretetre vágynak. Én (természetesen kellő óvatosság mellett) csak bíztatni tudok mindenkit! Használjuk ki az internet adta pozitív lehetőségeket!
2012. júl. 11. 14:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Az egyik barátnőmmel történt kicsit ciki helyzet, megbeszélték, hogy hol találkoznak, a csaj oda is ment időre egyik barátnőjével, majd a fiú felhívta, hogy merre van, mert nem látja, mondja neki a csaj, hogy itt állok a telefonfülkénél, ballag arra a srác közben beszélnek, majd mikor meglátja, hogy két csaj is áll ott akkor rákérdez, hogy ő melyik is, mondja a lány, hát a szőke, rákérdez a fiú, hogy a fekete hajú lány mellett állsz, a csaj igen ott, erre a fiú letette a telefont és elszalad.

A csaj próbálta még hívni, de nem vette fel, a fekete hajú csaj meg inkább nem szólt semmit neki. Mikor elmesélte nekünk, hogy mi történt hát sajnáltuk a barátnőnket.

De ő is tehet róla, minek adta el magát vékony bobázó szőkének, miközben elég kövér és úgy néz ki akár egy férfi. Azóta szerencsére megtalálta a magának való fiút.

Én is társkeresőn találtam rá a páromra, első randink a főút mellett volt, ültünk a kocsiban és beszélgettünk. Egy szakadt ladával érkezett, de mivel nem a látszat érdekelt ezért találkoztam még vele egy jó párszor és össze is jöttünk, majd egymásba szeretünk és született egy babánk.

2012. júl. 16. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!