Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkereső oldalon, kinek mi volt a tapasztalata az első találkozáson?
Érdekes dolog ez a netes társkeresés. Fotó, néhány adat és pár levélváltásból kialakítani egy képet és aztán találkozni vele.
Nektek mik voltak az első benyomások a partnerről? Mit szoktatok először megnézni a pasin vagy nőn, az első találkozáskor? Meg hát amikor megpillantjátok, odamentek és bemutatkoztok, mi az első dolog amit megnéztek rajta? Hova szoktatok randit adni, drága vagy inkább olcsó helyre?
Kinek mi volt a legnagyobb beégése?
Én eléggé stresszes vagyok, vártam a csajra egy kávézóban, a zsebemben idegesen gyűrögettem az iratokat, már mindenhogy próbálkoztam ülni a székben, hogy jó pózban találjon és mondom ez így jó lesz. Kb. 10 percig maradtam úgy, mint valami szobor. Hív a csajszi, (ekkor már elég sokat késett) már kezdtem örülni, lehet el akarja halasztani mert közbe jött neki valami. Ekkor azt mondja, 15 perc múlva itt van. Még idegesebb lettem, már járt a torkom az idegtől. Mondom azért csak nem fogok megfutamodni. Nem is lenne gond, ha mondjuk ebben a 15 percben még ideér, elütné egy autó vagy a fejére esne egy virágcserép, akkor elhalaszthatnánk. Megint hív, gondoltam, fejére esett biztosan egy virágcserép :D Azt csak mondta: itt van a cukrászda előtt, most jön be. Ahogy megláttam leesett az állam, milyen dögös buxa.
Sokkal szebb mint a fotón.
Bejön, én felállnék hogy odamenjek, de mivel végig mozdulatlanul ültem a tökéletes pózban, a lábam úgy elzsibbadt, nem tudtam mozgatni. Tehát felállok az asztaltól, elindulok és egy marha nagyot estem. Ő ezt meglátván, odarohan, én felállok és elkezd leporolgatni kérdezvén: ugye jól vagy? Nincs semmi bajod?
Nekem meg már csak a borosüveg hiányzott a kezemből, most magyarázkodhatok hogy nem vagyok ám piás, nem azért estem el. Majd bemutatkozott: Szia Kati vagyok! Én meg - most vajon mit is kéne mondani? - Kiváló áru vagy mancikám! :D
Voltatok ti is így, hogy leblokkoltatok és nem tudtatok megszólalni?
Elképesztő mennyire megváltozik az ember viselkedése ha zavarban van. De a nőket se kell ám félteni. Én voltam úgy hogy kinthagytam a kocsiba a pénztárcám, bent ülünk a cukrászdába, már éppen fizetnénk, mikor rájövök kintmaradt a kocsiba a tárcám, ami 3 utcával odébb volt. Mondom a nőcinek, kimegyek érte. Ő meg: nem mész sehova mert le fogsz lépni, én meg fizethetem ki a számlát. Hagyd itt a kocsikulcsot. De mondom akkor hogy nyitom ki? Ja tényleg. Akkor a telefonod.
Nem lett folytatása. Még kereső fázisban vagyok.
26 vagyok.
De ezek mind 30-as inkább 40-hez közeli nők voltak.
Én háromszor ismerkedtem így és megfogadtam hogy soha többé. :D Az első sráccal egész jól alakultak a dolgok, együtt is voltunk 7 hónapig. Nem emlékszem ilyen cikis helyzetre.
A másodikkal sokat webkamoztunk, jól elvoltunk, rengeteget beszélgettünk, ám valahogy a külső sosem került szóba mivel ugye csomószor láttuk egymást neten. Hát eljött a találka időpontja és nem tudom melyikünk érezte magát kellemetlenebbül, amikor rájöttünk, hogy én lányként jó 20 centivel magasabb vagyok nála. :) Ott volt egy kínos 10 perc, aztán jól elvoltunk de egyértelmű volt, hogy nem lesz belőle semmi.
A harmadik képen szintén nagyon jól nézett ki, de élőben a tartásától és járásától kibuktam. Mint valami gorilla. Gondoltam nem baj átlendülünk rajta, ha kialakul valami, ez úgysem fog érdekelni. Bementünk egy szupermarketbe üdítőt venni, amikor hirtelen "észrevétlenül" berántott egy sorba, hogy nézzem már meg ezt meg azt. Mosószerek... mondom MIVAN!?!?! :D Aztán kicsit odébbálltunk, akkor láttam, hogy a kezében valami kutyakaja vagy nem is emlékszem és a szeme sarkából sandít egy idősebb házaspárra. Gondolom valami ismerősök voltak és nem akart nekik bemutatni, nem akart lebukni, mit tudom én mit nem akart, de írtó gáz helyzet volt. Már sajnálom, hogy akkor nem oltottam be valamivel, de így alakult.
Ha nem titok, akkor milyen oldalakon szoktál ismerkedni?
"26 vagyok.
De ezek mind 30-as inkább 40-hez közeli nők voltak."
Tudsz élni...:P
Nekem eddig két ilyen esetem volt, de egyik se volt cikis:D
Nem fedem fel magam, mert ha te is fent vagy az oldalon, akkor egyből tudnád, hogy ki az looser és kivel nem kell ismerkedni.
És az a két eset hogy alakult?
Hát, én is nagyrészt netes oldalakon ismertem meg a későbbi barátaimat...
Ennyire kínos randim még nem volt mondjuk:D Már bocsi:-). Sose hagytak faképnél se randi előtt, egyik barátnőm így járt... Megbeszélték a talit, barátnőm el is ment, teljesen lámpalázas volt, várt fél órát, a pasi nagy kegyesen megírta neki sms-ben, hogy el kell kísérnie az anyját bevásárolni. Barátnőm ezt elhitte, hazament, utána a pasi már szóba se állt vele, törölte mindenhonnan. Gondolom, nem tetszett neki élőben, de akkor se így kellene a tudtára adnia.
Engem egyszer koptattak csak le, randi után. Írtam a pasinak, hogy várható-e következő alkalom, nem írt vissza. Utána már nem is kerestem, nem futok senki után sem.
24/N
Egyik oldalon se vagyok fent és különben is fiú vagyok:D Csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy melyik oldalakon szoktál ismerkedni.
Egyikből se lett semmi. Élőben nem jöttünk be egymásnak...
31 éves nő vagyok.
Soha nem állt szándékomban neten ismerkedni, mert nagyon hidegnek és műnek érzem. Jó, hogy mindent meg lehet beszélni chaten keresztül is, de ott nem látod az arcmimikát, a reakciókat és természetesen az embert sem teljes mivoltában.
Ennek ellenére egy netes stratégiai játékon megismerkedtem valakivel, akivel tök jól le lehetett ökörködni. Nagyon sokat chateltünk, egy idő után már napi 8-10 órát. Nyolc hónapig ment ez így, mire az első találkozóra sor került. És bár én tudtam, hogy 13 cm-rel alacsonyabb nálam, nagy csalódás volt. Amúgy sem sorolható a legjobb pasik közé, de még annál is rosszabb volt, mint amire számítottam. Viszont érdekes módon addigra már kialakultak bizonyos érzelmek iránta és akkor ezt nem láttam ennyire élesen, mint most. Két évig voltunk együtt, de nem jött be a dolog, mivel kiderült, a játékszenvedélye sokkal erősebb bárminél a Földön. Nagy kár volt annyi időt pazarolnom rá :-(
A másik, aki iwiwen keresett meg, leírta milyen szépek a szemeim, jót röhögtem rajta, visszaírtam neki, hogy nagyon gyenge a duma. Aztán egyik poénos levél követte a másikat, mígnem végül beadtam a derekam egy találkozóra. A ciki az volt az egészben, hogy elfelejtettem, hogy este randim lesz és szokásomhoz híven jó sok hagymával kértem az étteremben a gyrost. Mikor már megettem, akkor esett le, hogy hagymaszagúan fogok randira menni este. Felhívtam és mondtam neki, hogy gáz van, inkább tegyük át másnapra, de jót nevetett és azt mondta, hogy ne vicceljek, akkor inkább ő is eszik valami hagymásat és onnantól nem ciki a dolog. Ettől függetlenül három rágóval a számban érkeztem meg. Margitsziget, nyár esti romantikus séta. Nagyon megvolt az összhang. Ezt követte még öt ilyen este, a hatodikat már nála töltöttük, aztán még egy éjszakát. Csak ennyi lett belőle, mert valamilyen rejtélyes oknál fogva egyszerűen képtelen voltam vele találkozni többet. Szokott keresni, de mivel azóta már komoly kapcsolatom van (akit élőben ismertem meg egy szórakozóhelyen), nem veszem fel a telefont, ha hív. Mindenesetre jó szívvel gondolok rá vissza és a hagymás sztori még mindig megnevettet. :-)
nekem legalább 50 első randim volt, ha nem több :) tizenéveim végén sokat netes társkeresőztem.
nem emelnék ki egyet se, de voltak nagyon nagy meglepetések, és csalódások. persze egyiket sem vettem a lelkemre, mindegyikből tanultam valamit, hogy később mit ne csesszek el :D
voltak rövidebb és hosszabb életű kapcsolatok is ezekből, ha összevetve nézem, akkor semmi olyan dolog nem történt, amitől egy életre elment volna a kedvem a pasizástól :)
aztán a sors iróniája, hogy a vőlegényemet egy kocsmában ismertem meg, és már 4 éve együtt vagyunk, együtt élünk, közös jövőt tervezünk.
aki igazán tud ismerkedni, lazán viselkedni, annak teljesen mindegy, hogy milyen platformon teszi ezt, sikere lesz. aki meg nyuszi és nem elég életrevaló, azon az Isten se segít. (ezt csak azért mondom, mert vannak ismerőseim, akik évek óta próbálkoznak mindenhol, de nem akadnak horogra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!