Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az igazán korai életkorban kötött házasságról?
16 után. Kb 18-9ig. Szerintetk ez jó egy embernek?
Én azt gondolom hogy egy ember jó ha 25 évesen kész van iylesmire. Egy embernek kell fiatalság, ez a kor. Aki ennyi idősen házasodik, nem érzi hogy valami kimaradt, amit nem tud már visszahozni? Gyönyörű és csodás dolodg a szerelem, de olyan "szánalmas" mindent eköré építeni. Egy embernek kell legyen saját élete, hobbija, tanulmányai satöbbi. Nem az hogy legyen teljesen független begubózott meg ilyenek, de egy embernek manapság szerintem kell magára időt fordítania, megismerkednie önmagával, és ez nem 17 évig tart. És felelőtlen dolog szerintem hogy azelőtt házasodnak emberek, hogy még semmi végzettségük állásuk. Így max a szüleik nyakára maradnak vagy a nőt egy idősebb pasi tartja el de az annyira.. kiszolgáltatott, számomra megalázó kicsit. Engem ne tartson el senki.
Ti erről mit gondoltok, szerintetek ez normális?
Kedves kérdező TE HÜLYE VAGY...ennyit rólad,,,
egy marék szú-nak több esze van mint neked:)
de nem gáááááz
Hé ez még mindig te vagy, mert a toldalékolás se megy: DD
Persze igen nekem vany marék szúnyi agyam ^^""
Előzőnek viszont igaza van, úgyhogy légyszi fárasszmást az elemezhetetlen írásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!