Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért tartják sokan gáznak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják sokan gáznak ha a nő kéri meg a férfi kezét?

Figyelt kérdés

Szerintem nem gáz, igaz én nem csinálnék ilyet de akkor sem tartom gáznak.

Meg mi az, hogy meg kell hagyni a férfinak a választási lehetőséged. Választhat vagy igent mond vagy nemet. A nőknek sem kötelező igent mondani amikor megkérik őket.

Oké, hogy már régi szokás hogy a férfi kéri meg a lány kezét, de régen elég sok minden szokás volt ami ma már nem pl. a férfi teremtett otthont ő tartotta el a családot, házasságig nem volt szex.

Ezt a lány megkéri a fiú kezét nem úgy kell elképzelni, hogy letérdel elé, hanem csak leülnek megbeszélni és közli a csaj, hogy szeretné ha összeházasodnának. Nem konkrét legénykérés de mégis az.

2012. jún. 27. 11:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
Én soha nem kérnék senkit arra, hogy vegyen el. Ha magától nem teszi, akkor inkább szakítanék vele, de nem kérném meg a kezét. Szerintem nagyon fontos az, hogy a férfi szeresse a nőt és hogy vágyjon a házasságra. Ezért is kell a férfinak megkérnie a nő kezét. Ha nem vágyik a házasságra,és nem szereti eléggé a nőt, lehet hogy belemegy a házasságba, csak hogy ne maradjon egyedül, vagy mert megijed... De abból később mi lesz? Nem hiszem hogy jó házasság... Szerintem az ilyen esetekben sokkal gyakoribb később az, hogy a férfi elkezd inni, vagy otthagyja a nőt 3 gyerekkel... Ha nem szeret a pasim annyira, hogy megkérje a kezem, akkor nem is akarok hozzámenni. Ennyi.
2012. júl. 8. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!