Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért tartják sokan gáznak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják sokan gáznak ha a nő kéri meg a férfi kezét?

Figyelt kérdés

Szerintem nem gáz, igaz én nem csinálnék ilyet de akkor sem tartom gáznak.

Meg mi az, hogy meg kell hagyni a férfinak a választási lehetőséged. Választhat vagy igent mond vagy nemet. A nőknek sem kötelező igent mondani amikor megkérik őket.

Oké, hogy már régi szokás hogy a férfi kéri meg a lány kezét, de régen elég sok minden szokás volt ami ma már nem pl. a férfi teremtett otthont ő tartotta el a családot, házasságig nem volt szex.

Ezt a lány megkéri a fiú kezét nem úgy kell elképzelni, hogy letérdel elé, hanem csak leülnek megbeszélni és közli a csaj, hogy szeretné ha összeházasodnának. Nem konkrét legénykérés de mégis az.

2012. jún. 27. 11:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 10. a miénk egy extra speciális eset :) csak így lehetett megoldani. 1000-szer körbejártuk a dolgot. Esetleg ha bejegyzett élettársak vagyunk akkor lehetett volna, de akkor már inkább a házasság.

(9)

2012. jún. 27. 15:08
 12/21 anonim ***** válasza:
44%
Nagyon gáz! Sok nő elvállalja, elveszi a férfias dolgokat, utána meg nyavajognak, hogy milyen töketlenek a mai férfiak. Pár év múlva, már a nők fognak a férfiak elé térdelni, és a férfiak kipirulva, fényes szemmel IGENt mondani? Ez nagyon gáz...
2012. jún. 27. 15:33
 13/21 anonim ***** válasza:
21%
Ezeknek a nőknek fogalmuk sincs, mennyire megalázzák magukat...egy férfi nem erre vágyik, nem szeretik ha ők a zsákmány, ha egy pasi meg akar nősülni, ha akar valamit, akkor fogja mondani ez soha a büdös életben nem fog változni, mert genetikailag bennük van.
2012. jún. 27. 15:45
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
csak tudnám minek kellett itt is mindenkit lepontozni... kedves
2012. jún. 27. 16:12
 15/21 anonim ***** válasza:
22%

nem vetemednék ilyesmire, még akkor sem, ha a párom nem akarná megkérni a kezem.

nekem ez iszonyat visszás, és a férfinak felér egy lelki kasztrációval.

épp elég az, hogy manapság már vannak olyan lányok, akik képesek odamenni egy pasihoz és rámászni.

a férfi dolga az udvarlás, ugyanúgy ahogy a lánykérés.

egyébként sem értem, hogy miért olyan fontos a házasság a nőknek? mit bizonyít nekik ezzel a férfi? max megígéri, h vele marad, de korántsem olyan biztos, hogy ezt az ígéretet be tudja tartani.

2012. jún. 27. 16:33
 16/21 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem elveszi a férfi méltóságát, ha "a lány kéri meg a kezét".

Erről én beszéltem a párommal és azt mondta zokon venné, megsértődne, nagyon rosszul esne. Én teljesen megértem. Van ami a férfiak dolga. Na, ez pont egy ilyen dolog:)

Aztán a nő vagy igen-t mond vagy nem-et

2012. jún. 27. 17:53
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

Na igen...és az a szörnyű, hogy én lettem lepontozva, azért, mert sosem tennék ilyesmit.

Hát igen kérem, ennyire kifordult a világ önmagából...

Manapság már az a gáz, ha a férfi kéri meg a nő kezét, ha a nő otthon marad a gyerekeivel a gyes ideje alatt, ha az illetők házasságot akarnak kötni az élettársi szerződés helyett...és még sorolhatnám.

2012. jún. 27. 19:09
 18/21 anonim ***** válasza:
35%
rettentő domináns lehet az a férfi, aki kasztrálva érezné magát attól, hogy élete szerelme azt mondja, hogy vele akarja leélni az életét :D én nem tervezek házasságot, de ha házasodni akarnék, simán fel merném vetni a páromnak a témát, mert ha ettől menekülne, akkor eleve nem is gondolta komolyan.
2012. jún. 28. 01:50
 19/21 anonim ***** válasza:
70%

18-as, hidd el, hogy fogja mondani a lánykérést, ha komolyan gondolja!

Én biztosan szörnyen érezném magam, ha erőltetném az esküvőt és nő létemre én mondanám neki. A férfiak ezt nevezik nyaggatásnak, ha el akar venni, akkor el fog, de ne azért legyen esküvő mert nekem jutott eszembe. Úgy érezném magam, hogy kikényszerítem a házasságot...brr

2012. jún. 28. 07:49
 20/21 A kérdező kommentje:

elfeledkeztem, hogy kiírtam a kérdést ezért nem reagáltam eddig. Szinte mindenki egy véleményen van, gáz ha a lány kéri meg a fiú kezét.

Szerintem nem ciki a házasság témát felhozni egy beszélgetés alkalmával, ha a lány szeretne házasodni és már évek óta együtt vannak ráadásul nem is gyerekek hanem már 30on is túl vannak.

Sok kérdést olvastam már itt és persze választ is, eddig a válaszadók 99%-a mindig azt tanácsolta párkapcsolati témában, hogy meg kell beszélni a dolgokat, ki mit akar, ki hogyan tervezi a jövőt. A házasság is egy terv, a lány szeretne házasodni hát elmondja a fiúnak, hogy ő szeretne vele összeházasodni, ha a fiú is ezt akarja akkor lesz esküvő ha nem akkor legalább tudják hányadán állnak és valószínűleg szét is mennek. Fölösleges pl. 4 év után még várni másik 4 évet hátha megváltozik a véleménye a hapsinak. Ez olyan pl. mint a gyerektéma azt is meg szokták beszélni a párok egymás között.

Nem értem, hogy miért háborodnak fel sokan ha azt hallják hogy a csaj hozta fel elsőként az esküvő témát.

2012. jún. 28. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!