Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gravíroztattál valamit az eljegyzési gyűrűdbe?
Figyelt kérdés
Azokra lennék kíváncsi, akiknek külön eljegyzési gyűrűjük van.2012. jún. 23. 16:47
2/8 anonim válasza:
mi nem fogunk...még gondolkodunk azon, hogy van egy "közös" szavunk (amit mi találtunk ki egy félreértésből) azt belegraviroznánk, de kicsit dedósnak tartanám az ötletet, így szerintem elmarad
3/8 anonim válasza:
Nem, feleslegesnek tartottuk. Úgyis maga a gyűrű a jelkép.
4/8 anonim válasza:
A szüleim egymás nevét gravíroztatták bele (anyuéba apu neve van és fordítva).
Aki írta a "közös szavas" dolgot: szerintem nem "dedós", ha ez kettőtök életében valamiért fontos és jelentősége van, szerintem nagyon kedves dolog.
Amúgy is belül lesz és csak az látja, akinek megmutatjátok :).
L/25
5/8 anonim válasza:
A vőlegényem gravíroztatott az eljegyzéis gyűrűmbe. Szép gesztusnak tartom.
6/8 anonim válasza:
Utolsó, megkérdezhetem, hogy mit? :)
7/8 anonim válasza:
Nekünk csak karikáink vannak, és a monogramjaink vannak benne a házasságkötésünk évszámával, a gyűrűk belső oldalán. 26N
8/8 anonim válasza:
Szia, az én gyűrűmben az ő neve van, az övében pedig az enyém :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!