Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! Melyik módú eljegyzésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik módú eljegyzésnek örülnétek?

Figyelt kérdés

Már egy ideje beszélgetünk a barátnőmmel az eljegyzésről és már több féle módot felvetett, hogy minek örülne.

1. Egyszer azt mondta, hogy köves gyűrűnek örülne valami szép helyen kettesben.

2. Utána meg azt mondta, hogy köves ezüst gyűrűje van (tőlem kapta, nem eljegyzési célból, csak ilyen kis szeretet gyűrű), és csak tegyem fel a kérdést, majd együtt kiválasztjuk a párgyűrűt, ami már esküvőkor lenne rajtunk.

És most jön majd az, hogy a te barátnőd, nem ismerjük... Ti személy szerint melyiknek örülnétek? Melyik a legjobb mód?

2012. jún. 21. 11:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%

Én annak örültem volna ha csak szimplán bemegyünk "álmodozni" egy ékszerboltba és furfangosan a tudtom nélkül, kiszedi belőlem, h nekem melyik tetszene. Amelyik mindkettőnknek bevált volna megveszi titokban és pl egy tó közepén egy csónakban, vagy naplementekor egy fa alatt néhány szendviccsel vagy ha nincs szél egyáltalán, szépen terített vacsorával.

De annak is örültem volna, ha apukámtól megkéri a kezem az egész család jelenlétében. :)

De hát nem lett a dologból semmi sajna. :(

2012. jún. 21. 11:54
 12/27 anonim ***** válasza:
77%
En az elsonek orulnek. Hiaba kapott mar toled gyurut, azt mas celbol adtad neki...Eljegyzesi gyuru szamomra fontos, hiszen egy eleten at viselni akarjuk...Ha a regi gyurut tekintenetek eljegyzesinek, az olyan, mintha nem vettel volna neki eljegyzesi gyurut, mivel az eljegyzes napjan nem kapott toled gyurut...
2012. jún. 21. 11:56
 13/27 anonim ***** válasza:
70%

Az elsőnek, mert:

1. hihetetlen romantikus és megható tud lenni egy váratlan lánykérés

2. ha a legnagyobb igyekezet ellenére is olyan karikagyűrűt választ a fiú, amit a lány nem olyan szívesen hord, az szívás (ez a fontosabb, jobb, ha ketten intézitek)

2012. jún. 21. 12:27
 14/27 anonim ***** válasza:
52%

Ha csak ezek közül lehet választani, akkor első. De amúgy én nem vagyok híve a köves gyűrűs eljegyzésnek. És azzal sem értek egyet, hogy meglepetés legyen. Életem legfontosabb döntése legyen közös elhatározás, ne meglepi. Arra ott vannak a szülinapok. Mi akkor jegyezzük el egymást, ha összegyűlik a pénz a későbbi jegy gyűrűnkre és bal majd jobb kézen hordjuk.

Ha játszana a köves gyűrűs dolog, akkor már rég jegyben járnánk. De ezt nem tartom olyan fontosnak.

Na jó, szépen kifejtettem az álláspontom, ami persze az én véleményem.

És amúgy meg szerintem vegyél új gyűrűt az eljegyzésre! :)

23N

2012. jún. 21. 12:42
 15/27 A kérdező kommentje:

köszönöm :) mindenkinek ment a zöld tappancs :D

én is úgy vagyok vele (meg szerintem a barátnőm is), hogy ez közös elhatározás, együtt kellene megvenni a gyűrűket. attól még szóban kettesben szép helyen a kérdést feltenni is meglepetés lehet.

különben nem egy ékszert hordó típus, feleslegesnek tartja, még egy gyűrűt hordani. akkor már 3 lenne tőlem :D

2012. jún. 21. 12:46
 16/27 anonim ***** válasza:
78%
Én annak örülnék, ha egy szép köves gyűrűvel kérné meg a kezem. Aztán majd együtt közösen kiválasztjuk a karikagyűrűket is.
2012. jún. 21. 12:49
 17/27 anonim ***** válasza:
42%

A párom ismeri az ízlésem, beszéltünk már róla kinek mi tetszik. Mivel mindketten a klasszikus karikagyűrű fazont kedveljük, és titán gyűrűt szeretnénk, így nem igazán tud mellé lőni. A köves gyűrűnek is örülnék, de az igazi meglepetés az lenne, ha egy átlagos estén, az ágyban fekve a titokban megvásárolt karikagyűrűkkel történne az eljegyzés.

Ilyenekkel:

[link]

A múltkor már bejelentette a szüleinknek, hogy hamarosan szeretne elvinni a háztól... Később forszírozta, hogy most akkor tulajdonképpen mikortól számítjuk a kapcsolatunk elejét, így azt hiszem az első évfordulónk környékére van beiktatva, tekintve, hogy a jövő év őszén tervezzük az esküvőt. :)

2012. jún. 21. 13:22
 18/27 anonim ***** válasza:
77%
az elsőnek :) bár igazából bárhogy történne,nagyon boldog lennék! :)
2012. jún. 21. 14:10
 19/27 anonim ***** válasza:
28%
Én kis eljegyzési gyűrűnek örülnék,lehetne közös karika(te is hordanád)vagy egyszerű köves. De én csak úgy örülnék az eljegyzésnek,ha 1éven belül lenne esküvő is.
2012. jún. 21. 15:01
 20/27 anonim ***** válasza:
54%
Én az elsőnek örültem volna jobban, és így is történt. :)
2012. jún. 21. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!