Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam ezt el neki: eljegyzés vagy szakítás?
tedd fel magadnak a kérdést: mi a fontosabb? egy papír, vagy az hogy szeret, és családot alapítotok majd idővel?
te elhagynád csak azért mert nem akar feleségül venni, de amúgy jól megvagytok? bocs, de ez balgaság.
én nő vagyok, de nem akarok esküvőt. mondtam a páromnak, aki viszont mindenáron el akar venni feleségül. ő inkább belement a papír nélküli közös életbe, (mivel gyermeket tőle szeretnék), mintsem szakítson velem. az érzelmeim bizonyítását én nem egy szerződés aláírásában látom, hanem inkább abban, hogy kitartok mellette, és a társa leszek egy életre.
24 éves koromban még én sem akartam férjhez menni, pedig együtt éltünk a férjemmel (jó 10 év után házasodtunk össze).
Mégpedig azért, mert tökéletesen össze akartunk csiszolódni. Nem mintha az első pillanattól fogva nem lett volna tiszta, hogy együtt szeretnénk megöregedni, de az érzelmek számítanak, nem a kapcsolat "hivatalossá tétele".
Ja, meg össze is akartuk spórolni a lagziravalót, hogy saját erőből finanszírozhassuk az esküvőt. Ez se mindegy ám...
Szerintem a párod azért nem jegyzett még el, mert fiatalnak tartja még magatokat a házassághoz. Valszeg a karrierjére, a szabadon együtt töltött, "pelenkamentes" időkre vágyik még. Én megértem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!