Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne elbeszélgetnünk az eljegyzésről?
Már volt róla szó, de hol ezt hol azt mondd, így szeretném tisztázni vele a dolgokat. Már lassan 3 éve vagyunk együtt én 24 ő 28 éves, így szerintem már akár aktuális is lenne egy eljegyzés. Én már elmondtam neki, hogy én mindenképpen szeretnék eljegyzést, esküvőt és ezek után gyereket is. És mikor együtt vagyunk akkor ha szóba hozom elmondja hogy ő is akarja, meg gyereket is. De mikor haza megy és az anyjával van utánna egyből elbizonytalanodik és már házasságot sem akar. Egyedüli gyerek, a szülei házassága nem jó, így az anyja szerint nem kell már ebben a világban házasság gyerek meg főleg nem. És szerintem ez nagyban befolyásolja a barátom véleményét is az egészről. Meg egyik ismerőse is házasodik, amit ő nem gondol jó döntésnek, az anyja meg pláne nem. és ezek a dolgok miatt azt mondja hogy nem akar házasságot, mert mi lesz ha az lesz a vége mint a szüleinél, ő azt nem akarja, meg válni sem akar. De elmondtam már neki nem más életéből kell kiindulni, hanem a sajátjával foglalkozni.
De mikor meg erről beszélek neki, hogy mennyire szeretnék már gyereket, akkor meg ő is mondja hogy ha nemis azonnal de szeretne. Meg mostanában észreveszem rajta hogy magától is felfigyel egy egy aranyos kisgyerekre, meg elbeszélget velük, mint multkor az egyik boltban. Így látom hogy lassan lassan ő is vágyni fog egy gyerekre. De engem nyugtalanít a határozattlansága egyik nap azt mondja neki soha nem lesz esküvője, rá pár napra meg kinyögi hogy ő el akar venni már azt is tudja mikor kéri meg a kezem. Valahogy azt látom rajta, hogy az anyukája nagyban befolyásolja ebben, meg félti az úgymond szabadságát, meg a dolgait, tipikus egyedüli gyerek.
És nem tudom, hogy érdemes lenne e komolyan elbeszélgetnünk erről, hogy mit is akar valójában, meg hogy elmondjam e neki, hogy eszemben sincs bármijét elvenni, mert én úgy gondolom házasságal nem változna a kapcsolatunk alapjában véve, én ugyanúgy viszonyulnék hozzá mint most is.
Elbeszélgessek erről vele egyik este, hogy ő hogyan is képzeli el velem az életét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!