Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor kezdtél el reálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdtél el reálisan "álmodni" az eljegyzésről?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok,jövőre végzek az egyetemmel,jelenleg szakmai gyakorlaton vagyok. A párommal lassan 3 éve leszünk együtt, majdnem ennyi ideje együtt is élünk. Ő 25 éves és 4 éve dolgozik.

A múltkor összefutottam egy barátnőmmel és beszélgettünk. Szóba került, hogy egy volt osztálytársát eljegyezték és hogy mennyire furcsa ez számára,mert ha az ő barátja megkérné a kezét, nem lenne odáig meg vissza (1,5 éve járnak, de nem élnek együtt). Számomra meg ez volt furcsa, mert bevallom ez után a pár év együtt élés után én már szívesen álmodozom arról, hogy majd szintet lép a kapcsolatunk. Bár szerintem erre csak akkor kerül sor,ha én is rendes,főállásban dolgozok,akkor leszek igazán "felnőtt".

Nektek mi a véleményetek erről? Mikortól reális vágy az eljegyzés?

2012. jún. 7. 11:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi szinte az első perctől kezdve együtt laktunk (így alakult).

Először kb. fél év után jutott eszembe, mikor egy kisgyereket toló férfit láttam a boltban, karikagyűrűvel a kezén. Ösztönösen pillantottam párom kezére, hogy megvan-e a gyűrűje, és akkor esett le, hogy nem is vagyunk még házasok :D Aztán egy év után került ténylegesen szóba köztünk, hogy mindketten nagyon szeretnénk a másikat férjül/nőül venni.

Másfél év után volt meg az eljegyzés, a harmadik évfordulónkon (jövőre) lesz az esküvő.

23/N

2012. jún. 7. 19:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi most 5 éve vagyunk együtt. Mostmár "reális" vágy, mivel idén végzek az egyetemmel...

Eddig sem az elköteleződéssel volt bajunk, hanem hogy nem álltunk saját lábon...

22-L

2012. jún. 7. 23:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Én az utóbbi pár hónapban. 25 vagyok, párom 32, 2 éve vagyunk együtt, most végeztem a tanulással, fél éve dolgozom. Lassan összebútorozunk, utána már menne minden, csak először gyűjtögetni kell egy kicsit... Mondjuk mi már azt is megbeszéltük, mikor jöhet a baba meg ilyenek, szóval elég komoly kapcsolat. Nekem is jól esne, ha eljegyezne, de passzióból nem fog megkérni, csak ha már tényleg ott fogunk tartani, hogy össze tudunk házasodni. Az még 1-2 év... Nekem is van olyan ismerősöm, akit eljegyeztek (mert kierőszakolta, vagy "véletlenül" teherbe esett). 32 lány osztálytársam volt, közülük eddig 1 ment férjhez, úgyhogy nem érzem magam lemaradva. Persze 5-nek már kisbabája van, vagy épp terhes, de én tervezett babát szeretnék, mégpedig közösen tervezettet... Az, hogy mikortól reális az eljegyzés, teljesen kapcsolatfüggő. Bátyám pl. 8 éve van együtt a barátnőjével, van 2 gyerekük, és nem jegyezte el a lányt. Szerintem nem is fogja... Pedig szegény annyira szeretné, ha elvenné a tesóm. A másik véglet meg: egyik volt osztálytársam fél év járás után terhes lett, egyből eljegyezte a srác, el is vette pár hónap múlva. Szóval ki így, ki úgy... Szerintem erre nincs recept. 25N
2012. jún. 8. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem fejezd be az egyetemet, keress 1 állást, és utána jöhet az eljegyzés. Még fiatal vagy , élvezd az életed, és majd eljön az idő amikor megkéri a párod a kezedet.
2014. aug. 16. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!