Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdtél el reálisan "álmodni" az eljegyzésről?
22 éves vagyok,jövőre végzek az egyetemmel,jelenleg szakmai gyakorlaton vagyok. A párommal lassan 3 éve leszünk együtt, majdnem ennyi ideje együtt is élünk. Ő 25 éves és 4 éve dolgozik.
A múltkor összefutottam egy barátnőmmel és beszélgettünk. Szóba került, hogy egy volt osztálytársát eljegyezték és hogy mennyire furcsa ez számára,mert ha az ő barátja megkérné a kezét, nem lenne odáig meg vissza (1,5 éve járnak, de nem élnek együtt). Számomra meg ez volt furcsa, mert bevallom ez után a pár év együtt élés után én már szívesen álmodozom arról, hogy majd szintet lép a kapcsolatunk. Bár szerintem erre csak akkor kerül sor,ha én is rendes,főállásban dolgozok,akkor leszek igazán "felnőtt".
Nektek mi a véleményetek erről? Mikortól reális vágy az eljegyzés?
Mi szinte az első perctől kezdve együtt laktunk (így alakult).
Először kb. fél év után jutott eszembe, mikor egy kisgyereket toló férfit láttam a boltban, karikagyűrűvel a kezén. Ösztönösen pillantottam párom kezére, hogy megvan-e a gyűrűje, és akkor esett le, hogy nem is vagyunk még házasok :D Aztán egy év után került ténylegesen szóba köztünk, hogy mindketten nagyon szeretnénk a másikat férjül/nőül venni.
Másfél év után volt meg az eljegyzés, a harmadik évfordulónkon (jövőre) lesz az esküvő.
23/N
Mi most 5 éve vagyunk együtt. Mostmár "reális" vágy, mivel idén végzek az egyetemmel...
Eddig sem az elköteleződéssel volt bajunk, hanem hogy nem álltunk saját lábon...
22-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!