Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi volt a legutóbbi veszekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legutóbbi veszekedésetek oka a barátotokkal, vagy a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 19:42
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%
Sajnos a pénzen. Nem képes beosztani, 1,5 doboz cigit elszív egy nap, hónap végén meg alig marad pénz kajára.
2009. júl. 14. 08:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
célozgatott rá hogy szórom a pénzt, hogy pénzéhes vagyok.. és csak akkor tudnám megbecsülni a pénzt ha elmennék 1216 órákat melózni.
2009. júl. 14. 10:37
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Megkértem, hogy fogjon meg valamit, Ő pedig nem azt mondta, hogy most nem tudja/akarja, hanem elkezdett valami hülyeséget mondani, ami felb@szta az agyamat. Földhöz is vágtam amit a kezébe akartam nyomni. :oD
2009. júl. 14. 10:49
 14/26 anonim válasza:
100%

hazudott nekem.

ettől tudok a legjobban kiborulni

2009. júl. 14. 11:33
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Kiakadt, hogy lejárt szavatosságú kaja volt a hűtőben, miért nem dobáltam ki. Mire közöltem vele, hogy másfél éve, amióta összeköltöztünk azt skandálom neki, hogy nem az én kizárólagos tulajdonom a hűtő és ami benne van. (még csak nem is emlékezett rá, pedig legalább két havonta feljött ez a téma) Valamint, hogy nem pakoltam el magam után, nagyon elhagyom magam.

4 nappal a nagyszüleim halála után közölte ezeket velem.

Na ez után robbant a bomba.

Kiadtuk magunkból a mérgünket, a feszültséget és jobb lett.

2009. júl. 14. 13:43
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
féltékeny lett egy közeli rokonom miatt.
2009. júl. 14. 14:04
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy teleengedtem a mosogatót a mosogatáshoz mire ő beleborította a pirospaprikát én meg önthettem ki a vizet. Miután kikiabáltam magam vele, kiszámolta, hogy kőkemény 2 és fél forintba került ez az akciója. :)
2009. júl. 14. 15:43
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

hogy képtelen itthon akárcsak egy gyufaszálat is keresztbe tenni, hatszor kell neki elmondani, hogy vigye le a szemetet, persze hetedszerre se képes rá. odáig fajult, hogy szakítsunk, mert nem a cselédje vagyok, hanem a barátnője, és ha képtelen itthon segíteni, akkor nem kötelező együtt élni, de együtt lenni sem.

azóta szerencsére megbeszéltük, és megígérte, hogy ezentúl jobban odafigyel arra, hogy nem csak jogai, hanem kötelességei is vannak.

2009. júl. 14. 20:57
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
hogy felmegyek-e hozzuk vagy sem? :P
2009. júl. 15. 09:54
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Hogy több időt tölt a számítógépes játékokkal, mint velem (kb nyolcszor annyit). Az ő olvasatában: hogy azt akarom, hogy egész nap csak velem foglalkozzon.
2009. szept. 28. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!