Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legutóbbi veszekedésetek oka a barátotokkal, vagy a barátnőtökkel?
hazudott nekem.
ettől tudok a legjobban kiborulni
Kiakadt, hogy lejárt szavatosságú kaja volt a hűtőben, miért nem dobáltam ki. Mire közöltem vele, hogy másfél éve, amióta összeköltöztünk azt skandálom neki, hogy nem az én kizárólagos tulajdonom a hűtő és ami benne van. (még csak nem is emlékezett rá, pedig legalább két havonta feljött ez a téma) Valamint, hogy nem pakoltam el magam után, nagyon elhagyom magam.
4 nappal a nagyszüleim halála után közölte ezeket velem.
Na ez után robbant a bomba.
Kiadtuk magunkból a mérgünket, a feszültséget és jobb lett.
hogy képtelen itthon akárcsak egy gyufaszálat is keresztbe tenni, hatszor kell neki elmondani, hogy vigye le a szemetet, persze hetedszerre se képes rá. odáig fajult, hogy szakítsunk, mert nem a cselédje vagyok, hanem a barátnője, és ha képtelen itthon segíteni, akkor nem kötelező együtt élni, de együtt lenni sem.
azóta szerencsére megbeszéltük, és megígérte, hogy ezentúl jobban odafigyel arra, hogy nem csak jogai, hanem kötelességei is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!