Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy negyvenes-ötvenes nő a vőlegényét vőlegényemnek hívja? Nem nevetséges? Illik ez még az ő korában?

Figyelt kérdés
Csak mert szerintem ezt a fiataloknak illik így mondani. Menyasszonyom, vőlegényem. Egy idősebb nőnek inkább a párom megnevezést kéne használnia, akkor is, ha már eljegyezték.
2012. jún. 3. 18:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező az már a te bajod, hogy mihez mit társítasz.
2012. jún. 3. 19:55
 22/29 anonim ***** válasza:
71%
A pàrom az mèg okès,az èlettàrsamtòl falra màszom.mitöl màs a völegènyem most,mint kèsöbb a fèrjem.ez a stàtusza ès kèsz.
2012. jún. 3. 20:01
 23/29 anonim ***** válasza:
55%
Élettársam, párom nálam kilőve, szerintem nevetséges. De hadd használják, amit akarnak, engem annyira nem érdekelnek ilyen kicsinyes dolgok.
2012. jún. 3. 20:13
 24/29 anonim ***** válasza:
98%
Miért, minek hívja, ha egyszer a vőlegénye? A lányának?
2012. jún. 3. 20:19
 25/29 anonim ***** válasza:
88%
...viszont ez a kérdés nevetséges.
2012. jún. 3. 20:21
 26/29 anonim ***** válasza:
90%

Ha Cuclibogyónak hívja, akkor úgy. Ebbe azt gondolom, hogy senkinek sincs beleszólása. A vőlegény meg teljesen jó!

A hasonló gondolkozású emberektől, mint te kedves kérdező meg már feláll a szőr a hátamon... Hogy is van? Még a kákán is csomót keres!

2012. jún. 3. 20:38
 27/29 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon furcsa, nem tudom elképzelni hogy vőlegényemnek hívjam a vőlegényem, akkor sem ha 10 vagy 100 évesek vagyunk. Van neve, azt használom, az ismerősök úgyis tudják kiről van szó, vagy a témából adódik. Idegennekkel meg nem szabad szóbaállni. :D
2012. jún. 3. 22:14
 28/29 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az a véleményem, hogy ha eljegyezték és büszek rá, akkor nyugodtan használhatja. Én fiatal vagyok, de soha nem mondtanám úgy, hogy vőlegényem, de arról is meg vagyok győződve, hogy nekem inkább van kedvesem, szerelmem, pasim, barátom, élettársam, jövendőbelim, mint párom, ami a cipőnek van, meg a kisiskolásnak az ebédlőbe menet...
2012. jún. 11. 22:26
 29/29 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező!

Te nagyon hü.lye vagy!

És most ehhez keresel megerősítést néhány iQ-mentestől!!

2012. aug. 6. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!