Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyként mit ajándékozhatok a vőlegényemnek?
Nemsokára eljegyzési ebéd,és nem tudom hogy szokás-e a menyasszonynak valami apróságot ajándékoznia a vőlegénynek?Ha igen,mit?
Előre is köszi a segítséget:)
nem szokás
ha ott kéri meg a kezed,akkor egy "IGEN" tökéletes
(estére egy szexi ruci azért belefér...tűsarkúval,szexi sminkkel...)
Szerintem akkor te leszel neki a legnagyobb ajándék egy IGEN-nel!:)
Nem értem honnan veszitek ezt a hülyeséget hogy eljegyzéskor adni kéne valamit?Miért kellene?Nem te vagy az első aki ilyet kérdez!
Ez nem egy karácsony vagy szülinap!Ez a kettőtök ünnepe ahol egymás ajándékai vagytok!Most őszintén válaszolj nekem...Neked a gyűrűn kívül lenne szükséged valami ajándékra?:)Mert akkor le is megyek hídba ha igen!Max a párodat tudod mivel lepd meg?Egy pozitív terhességi teszttel,vagy egy ultrahangos fényképpel bekeretezve!:)Na az az egy ajándék lehet nagyobbat szól mint maga az eljegyzés!Még nagyobb buli lesz!:)
Egyébként sok boldogságot nektek!:)
24/menyasszony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!