Ajándékozhatok neki konyakmeggyet?
(nem tudom máshova írni a kérdésem)
Szlovákiai vagyok, itt járok egyetemre. A csoportomban csak ketten vagyunk magyarok (én F, o lány), így foleg vele beszélek. Van pasija, már 4 éve, egyutt laknak+még páran albérletben. Nonapra szeretnék neki adni valamit, és konyakmeggyre gondoltam, nem nagy dobozosat, van ilyen 5-os, vagy hányas csomagolású. Azt szeretném megkérdezni, szabad-e ilyet adnom? Nem esek át vele a ló másik oldalára? Kozottunk - hála Istennek - minden rendben, egyszer, amikor felróttam neki, hogy nem jár suliba, én meg folyton csak várom, elnézéstkéroen megolelt :), úgyhogy kozvetlen lány, de nem tudom, mit szólna ehhez (meg a barátja is). Vagy csak egyszeruen koszontsem fel?
Szerintem inkább az a kérdés, hogy szereti egyáltalán a konyakmeggyet?! :)
Mert én pl utálom... :)
Amúgy szerintem semmi sincs abban, ha felköszöntöd valami aprósággal.. ha jóban vagytok nem fogja félreérteni.
Jó ötletnek tartom. Persze:)
Gondolom a barátja miatt nem akarsz virágot adni. Az édesség mindig jó ötlet. Ha nem szereti majd megtalálja a módját ,hogy elfogyjon. A szándék a lényeg:)
Egy L
Inkább édesség, mint virág. A virágnak ugyan minden lány örül, de abból nagyobb kalamajka lehet, ha a barátja rákérdez és féltékeny típus. De ha tudod, hogy mi a kedvenc csokija, akkor adhatnád azt is, vagy hívd meg egy sütire/kapucsínóra.
Figyelmes vagy, s egy ilyen jó barátnak mindenki örül! :D
Sok sikert!
Szerintem itt többről van szó, mint barátság - egyébként nem tetted volna fel a kérdést.
Ha be vagy sz@rva a barátjától, akkor 2 lehetőséged van: vagy túllépsz a félelmeiden és vállalod magadat (azaz azt viszel ajándékba, amit a szíved / józan eszed mond), vagy ejted a témát a leányzóval.
Nem éri meg parázni ... Ez a nőnapi ajándékozás nem olyan nagyon különleges esemény, ami miatt ilyen kérdést kellene feltenni. Szerintem Te tisztázni jöttél ide, a kavart ott belül.
Több önbizalom, és tudod, mit kell tenned!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!