Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy negyvenes-ötvenes nő a vőlegényét vőlegényemnek hívja? Nem nevetséges? Illik ez még az ő korában?

Figyelt kérdés
Csak mert szerintem ezt a fiataloknak illik így mondani. Menyasszonyom, vőlegényem. Egy idősebb nőnek inkább a párom megnevezést kéne használnia, akkor is, ha már eljegyezték.
2012. jún. 3. 18:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
és ha nevetséges? akkor nevess egyet, aztán meg kösd le magad.
2012. jún. 3. 19:13
 12/29 anonim ***** válasza:
84%
*valami értelmes dologgal.
2012. jún. 3. 19:14
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális elnevezés.Kortól függetlenül.
2012. jún. 3. 19:14
 14/29 anonim ***** válasza:
95%

szerintzem a "párom" nevetséges,fura, soha nem mondanám.

Ha valaki 40 éveséseljegyezték,akkor van vőlegénye.

Szerintem csak te társítod ezt a fiatalsággal.

2012. jún. 3. 19:25
 15/29 anonim ***** válasza:
91%

Azt, hogy az ő dolguk, úgy hívják egymást, ahogy szeretnék.

Komolyan nem értem, miért kell ilyenek miatt kérdést kiírni.

Én a vőlegényemet hívtam már mindenhogy, páromnak, kedvesemnek, szerelmemnek, barátomnak, vőlegényemnek, és mindegyik kifejezést szeretem, mert ŐT takarja.

Soha nem érdekelt, hogy mások mit tartanak égőnek/cikinek/régimódinak.

Ha valakinek nem tetszik egy megnevezés, ne használja, de másokat kíméljen meg a véleményétől, szerintem.

2012. jún. 3. 19:31
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy valaki a vőlegényét vőlegénynek nevezi, egyáltalán nem számít becézésnek. A vőlegény az vőlegény. Inkább az a helyzet, hogy a még el nem jegyzett lányok rászoktak a "barátom" kifejezésre, amit lehet így is, úgy is érteni. A vőlegényt viszont csak egyféleképpen: a jövendőbelim, akihez feleségül megyek. Ez egy elfogadott státusz, teljesen egyértelmü.
2012. jún. 3. 19:34
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nevetséges, és igen illik így hívni egymást akkor is, ha idősebbek már. Az én leendő apósom is menyasszonyának hívja a leendő "mostoha" anyósomat. Soha nem zavart engem egy pillanatig sem. És amikor rájuk nézek, akkor jövök rá, hogy mennyire kortalan a szerelem és az életkedv. Sokkal jobban szeretik egymást, és jobban élvezik az életet mint sok fiatal jegyespár.
2012. jún. 3. 19:45
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fura.

Amúgy meg mindenki szólítsa úgy a párját, ahogy akarja.

2012. jún. 3. 19:46
 19/29 anonim ***** válasza:
90%
Most nem keresem vissza azt a kérdést, ahol azon volt felháborodva a kérdező, hogy egyes emberek a szerelmüket "páromnak" hívják. Olyasmiket írt, hogy ez milyen ostobán hangzik, mert párja a cipőnek van, meg mit tudom én. Ez a kérdés és az általam említett is csak azt bizonyítja, hogy akármit csinálhatsz, mindig lesz valaki, aki beleköt.
2012. jún. 3. 19:47
 20/29 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem teljesen normális, kortól függetlenül.

Én pl még a párom szót nem mondtam ki soha.

2012. jún. 3. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!