Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért húzzák az időt, ha eljegyzésről van szó? Miért kell annyi ideig húzni, hogy megtegye azt a lépést?
Nagyon sok hozzászólásban olvasom, hogy a lány már régóta várja, és már beszéltek is róla, és a férfi tudja, hogy a kedvese szeretné... és csak azért is váratja. Arra nem gondolva, hogy esetleg ezzel egy rossz élményt is szerez neki. Nem arról van szó, hogy boldoggá tegyük a másikat? Írják sokan, hogy türelem. Persze, de arra nem gondol senki, hogy esetleg már tényleg régóta várja. Arra is kell gondolni, hogy ha túl sokat váratják, akkor annak már lehet nem is fog annyira örülni.
Addig húzni a dolgot, hogy már kezdje feladni a lány, és akkor megkérni??? Ez mire jó? Inkább rossz élményt, mint örömszerzés.
Vagy pl. a következő évfordulóig lesz eljegyzés, és akkor az évforduló előtti estén megkérni a kezét? Hűű, de nagy poén, az utolsó estét megvárta, és most "viccesen" elmondhatja, hogy én a következő évforduló előtt megkértem a kezét... sorolhatnám ezeket a kiábrándító történeteket. Én ha lány lennék, nekem biztos nem esne jól.
28/F
Elfelejtettem, nö vagyok ( Másik 20:56-os válaszoló) és már jóval 50 felett.
Egyetértek az elözö válaszzal is (aki szintén 20:56-kor irt)
Ez erdekes kerdes , mert nalunk pont nem igy van ( volt ).
Az en parom egesz vegig megakarta kerni a kezemet , tobb mint egy eve elunk egyutt es en nem akartam , mert nem ereztem , hogy itt lenne az ideje.Raadasul sem gyurut , sem szertartast , sem semmilyen unneples nem kovette volna, pusztan a papir. Talan emiatt is gondolkoztam , majd kozbeszolt egy szinten adminisztrativ dolog , ami miatt en is jobbnak lattam a hazassagot , de mar keso volt . Ugyanis addig a parom meggondolta magat . Az volt a valasz , hogy nem biztos bennem , eddig nem akartam , most meg igen . Hiaba beszeltuk meg , hogy mi miatt lenne jobb , mar nem akarja annak ellenere sem . Tehat meg igy is valtozhat a dolog es nem feltetlen csak a nok vacillalnak vagy gondoljak meg magukat ! Nalam ez forditva sult el , talan jobb is igy ! Ki tudja mi lett volna, ha igy megyunk bele egy hazassagba !
Nálunk pont a párom erőlteti az eljegyzést. (27 éves)
19L
Tegnapi 20:34-es! Teljesen egyetértek! Miért venné el a lányt, ha így is mindent megkap? Van tiszta ruha, kaja, szex.. És még kiskapu is, ha esetleg probléma merülne fel. Nem megoldják, hanem lelépnek. Csak ez a normális lányokat nem elégíti ki. Mert ők nem szeretnének ilyen bizonytalan kapcsolatban élni, vágynak a biztonságra, és arra, h ne 30-35 éves korukban maradjanak egyik percről a másikra egyedül.
Hogy valaki házasságpárti-e, szerintem egy kapcsolatban nem 3 év után kell kiderülnie. Ha a fiú nem házasságpárti, én pl. 99%, h nem merülnék nagyon bele a kapcsolatba. És soha nem kérném meg a fiú kezét! Ez egyszerűen megalázó!
25/L
Szerintem a kérdező nem azokrólaz esetekről beszél, amikor a kis tinik mindenféle divattól vezérelve eljegyzést akarnak 2 hónap után, mert megtalálták "életük szerelmét", hanem azokról, amikor huszon-, harmincéves lányok várnak az eljegyzésre 5-6-7 év után - hiába. Az a 3 év, amit az egyik válaszoló írt, nem olyan sok, szerintem határeset..
Akinek meg a házasság csak egy papír, az sose fogaj megérteni a dolgot. Bár gyanítom, az ilyen nők egy része is vágyik a házasságra, csak ezzel a szöveggel nyugtatgatja magát.
Előző 25/L voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!