Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyezhetem a páromat, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyezhetem a páromat, vagy várjak rá? 24/l

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 10:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
82%
Számomra nevetséges,ha egy lány kéri meg a fiú kezét!!!"Papucs"-nak tűnik a külvilágnak.Igazából én azzal sem értek egyet,hogy célozgatni kellene a fiúnak,szerintem,ha magától nem tudja eldönteni régen rossz!Ha tényleg szeretitek egymást várj türelemmel és nógatás nélkül fogja megkérni a kezed!Hagyd meg a döntés jogát neki,ne azért kérjen meg most,mert te szeretnéd,mert ezt te súlykolod belé,inkább várj,akár 1-2hónapot,akár 1-2évet,hogy megérjen benne az elkötelezettség érzése!Vigyázni kell,sok hapsi megijed,ha a nő "veti ki a hálóját" még akkor is,ha nagy a szerelem,boldogan élnek együtt már x éve mégis hirtelen megálljt parancsol az agya:))))
2009. jún. 29. 13:04
 22/28 anonim ***** válasza:
82%
Hát tudod én várnék inkább.Mégis csak a fiú kérje meg a lány kezét.mERT TÉNYLEG CIKI HA FORDITVA VAN.mEG NEKI IS ROSSZ LEHET.
2009. jún. 29. 13:04
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, várni fogok!
2009. jún. 29. 14:43
 24/28 anonim ***** válasza:
75%
Én hülyére röhögném magam, ha a a barátnőm kérné meg az én kezem. :D
2009. jún. 29. 14:52
 25/28 anonim ***** válasza:
szerintem is:gáz, ciki, sőt nevetséges, ha lány létedre te teszed ezt meg..nem lesz mondjuk évfordulótok??én is valószínűnek tartom a meglepetést :)
2009. jún. 30. 11:54
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

ha az megnyugtat, akkor én is lassan beleőszülök a várakozásba. de akkor is megvárom. megakar lepni, hát lepjen, találja ki hogy hogyan, és hagyom hogy örömet szerezzen nekem.

tény, hogy nagyon nehéz kivárni.

2009. jún. 30. 11:58
 27/28 anonim ***** válasza:
Azért ne kérd meg a kezét, mert az tényleg ciki, de amikor úgy érzed alkalmas, finoman célozhatsz rá. Ismerős az ilyen férfi-hozzáállás. Majd akkor kérem meg a kezed, ha...., majd akkor, ha összeköltözünk, majd akkor, ha jön a gyerek, stb. Nem akarok általánosítani, de hallottam ilyen eseteket is. Szerintem ha már 5 éve együtt éltek, lakva is megismertétek egymást, és szeret annyira mint te őt, akkor mi akadálya lenne a házasságnak? Azért időtlen időkig ne várj, mert az időt lehet a végtelenségig húzni.
2009. júl. 1. 11:01
 28/28 anonim válasza:
Mikor félig viccelődve azt kérdezi a párom, hogy hozzámegyek-e, én is mindig azt válaszolom hogy majd megtudja a választ ha ÚGY teszi fel a kérdést. Nem tudom, ez nekem valahogy egyértelmű volt, mindig is ezt válaszoltam az ilyen jellegű kérdésekre. Szerintem ne add ki magad, mert ha tudja hogy bármikor hozzámész, akkor nem hajtja kíváncsiság és nem érzi úgy, hogy le kell csapnia rád, hogy másé ne legyél! Én szeretem a drágámat kihívások elé állítani.
2009. júl. 1. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!