Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyezhetem a páromat, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyezhetem a páromat, vagy várjak rá? 24/l

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 10:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%

Hogy te lany letedre eljegyezheted-e a parodat? Ne, ne nevettesd ki magadat.

Ez a fiu feladata, ne is gondolj ilyenre!

2009. jún. 29. 11:04
 12/28 A kérdező kommentje:
Rendben. Szerintem amúgy nem gáz, de akkor nem erőlködöm. :)
2009. jún. 29. 11:11
 13/28 anonim ***** válasza:
81%

ismét én vagyok aki azt mondta hogy várj és megkéri,mi sem fél éve vagyunk együtt három és fél év kellett hozzá hogy feltegye a nagy kérdést ,és apuéktól kérte meg először a kezem,nem tőlem:-)

Szóval nem veszem magamra,de viszont abban az utcában ahol lakom,másfél hónap után kérte meg a csaj kezét a srác,na ez eléggé gáz,mert van gyűrű,de tuti nem lesz örökre az ujján!

2009. jún. 29. 11:23
 14/28 anonim ***** válasza:
89%

Utolsónak

Ki lehet abban biztos, hogy az a gyűrű örökre az ujján marad? 9 éve férjnél vagyok, nem "csak" menyasszony vagyok. És még így sem mondhatom, hogy biztos örökké együtt leszünk. És eszem ágában sincs megbántani, de nem minden eljegyzésnek házasság a vége. Jól emlékszem, hogy enm oylan rég még Te is feltettél hasonló kérdést?

2009. jún. 29. 11:28
 15/28 anonim ***** válasza:
87%

igen,ez így van,én nem is rám értettem hogy örökre az ujjamon lesz,az esküvőt tervezzük már,így valószínű én is feleség leszek:-)

én az örökre az ujján marad az utcában lakó csajra értettem:-)

2009. jún. 29. 11:35
 16/28 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem sem szabadna megfosztani magad attól az élménytől,hogy a párod romantikusan eljegyez..lehet,hogy már vette a lapot,csak van valami terve(te nem tudhatod nem igaz???) Egyébként attól az írótól kérdezném meg,hogy miért gondolja,hogyha valakit másfél hónap után eljegyeznek nem lesz sokáig a gyűrű rajta??A kapcsolat két embertől függ,és nem attól hogy valakit 2 hónap vagy 3 év után jegyeznek el...A volt férjemmel 5 év után tartottunk eljegyzést majd esküvőt...8 év után barátként elváltunk..A mostani férjemmel 1 hónap után eljegyzés, és lassan 9 éve boldog házasságban élünk...Rajtam kívül is vannak még sokan akik viszonylag hamar összeházasodnak,és még mindig boldogok...Ezért nem az számít,hogy hány év után van eljegyzés,vagy esküvő...Két ember teljes összhangja,boldogsága a lényeg...Remélem nem sértettem meg senkit,nem állt szándékomban...
2009. jún. 29. 11:59
 17/28 anonim ***** válasza:
71%

Ha te kéred meg a kezét könnyen úgy érezheti,hogy a férfiúi mivoltától fosztod meg. Lehet ez a férfinak megalázó is. képzeld el megkérdezik,hogyan kérted meg a kezét? Sehogy ő kérte meg az enyém. Válasz ilyen papucs vagy?

Hagyd rá.

De persze ez a majd ha lehet kifogás is arra, ohgy ő egyáltalán nem akarja megkérni a kezed,mert 1 év együttélés után már feleslegesnek tarja. Hiszen úgyis együtt vagytok.

Ne azt hozd fel neki,hogy mikor jegyzel már el, hanem azt hogy neki mik a tervei a jövőre? Akar-e egyáltalán házasodni, elkötelezni magát.

2009. jún. 29. 12:02
 18/28 anonim ***** válasza:
65%

ez igy igaz!nem is azt állítottam hogy neked nem boldog a házasságod,én csak egy valakiről írtam,nem általánosítottam,mert van aki igy boldog van aki ugy!csak nem értem hogy...mindegy!

ahogy észrevettem,tök mindegy milyen kérdéshez írok választ!senkinek nem tetszik:-)

DE legalább van valaki ezen az oldalon aki mindenkitől eltérő véleménnyel van!a kérdezőnek csak sok boldogságot kívánok,és remélem előbb lesz eljegyzése mint gondolná:-)

2009. jún. 29. 12:03
 19/28 A kérdező kommentje:
igaz, erre nem gondoltam, hogy meglepetés lesz. Bár mostanában nem lesz semmilyen ünnep vagy ilyesmi. Vagyis anyukám szülinapja lesz, de nem hiszem, hogy akkor akarná megkérni. Szeretem, szeretnék a felesége lenni:)
2009. jún. 29. 12:19
 20/28 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem annál szánalmasabb dolog nincs, amikor egy lány "jegyzi el" a fiút! Ne nevettesd ki magad! Nem kell erőltetni, mert csak rosz sül ki belőle!

Mi is 5 éve vagyunk együtt, több mint 1 éve együtt is lakunk, de még nem volt nálunk sem eljegyzés! Én nem erőltetem, mert majd ha úgy gondolja, akkor megteszi, ha nem akkor meg gyűrű és papírok nélkül is ugyanolyan boldogok leszünk, mint most!

2009. jún. 29. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!