Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisurbán kérdése:
Mennyibe kerülhet manapság a legolcsóbb aranygyűrű?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek és magamnak szeretnék venni karika gyűrűt de nem tudom pontosan az árakat azért szeretném olcsóbban mert még csak 16 vagyok ezért ez csak amolyan kis hülyéskedés de én komolyan veszem.2012. máj. 21. 18:51
11/15 anonim válasza:
fiatalok vagytok ti még a gyűrősmadárkodáshoz. ha majd 4 év múlva kicsit agyban is egyfelé felfejlődve, együtt lesztek, akkor gondolkozz rajta. addig vegyél neki inkább csokoládét, vigyed szép helyekre, fagyizzatok , satöbbi. egy aranygyűrű nem játék dolog, márcsak az ára miatt sem.
12/15 anonim válasza:
Arany karikagyűrűt a házasok hordanak. Mások ezért is nem hordanak, mert könnyen félreérthetik. Ráadásul a lány szülei dobnának egy hátast, ha a kicsi lányuk hazaállítana egy karikagyűrűvel.
Ha ennyire szereted, akkor inkább vegyél neki egy szép ezüst gyűrűt, ami megy a stílusához, vagy széttörhető medált.
13/15 anonim válasza:
Ráadásul, ha szétmentek, akkor sem fog fájni a szíved egy 3000Ft-os ezüst gyűrű miatt, mint a 15 ezres aranynál.
14/15 A kérdező kommentje:
Hmm köszönöm mindenkinek akk ezüst mellett szavazok és nem akarunk nagyzolni facebookon sem én sem ő én magamtól gondoltam h veszek neki valamit de akk ezüst lesz köszönöm szépen a válaszokat :D :D
2012. máj. 22. 15:55
15/15 anonim válasza:
bemész a BB bizsuboltba, és barátsággyűrű néven fut nemesacél gyűrű, karikagyűrű fazonja van, van köves és nem köves pasis, egy pár 7000ft körül van
Bár "hülyeség" most ilyet venni, szerelem ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!