Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tata, Tatabánya, környékén vagy Komáromban hol a legolcsóbb a menyasszonyi ruha bérelés?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 16:28
1/6 anonim válasza:
Szia! Komáromban (Szőnyben) van egy viszonylag olcsó, én is ott béreltem másfél éve, nagyon készséges a kishölgy, elég szép választéka van, és viszonylag újak a ruhák. (Maga a kölcsönző sem régi) Nekem kiegészítőkkel együtt (fátyol, fejdísz - ott vettem- kesztyű, kis szütyő) 72000.- volt.
2/6 anonim válasza:
Ha már Komáromig elmész, menj át a hídon. Szlovákiában még olcsóbb.
3/6 A kérdező kommentje:
Szőnyben a vásártérnél? Mert a minap arra jártam,és akkor láttam ott egyet!
2011. febr. 21. 16:51
4/6 anonim válasza:
Tatabányán az omega pláza mellett jobbra van egy esküvői szalon. Én onnan béreltem, igaz én szalagavatóra. De szép, igényes ruhák vannak, viszonylag egyediek, és mindenki kedves volt. Sminkesük is van, és szinte mindent eltudsz velük könnyen intézni. Nekem a sminkem 3000Ft volt, a ruhám meg 25ezer, nagyon igényes és szép volt. Nem utolsó, hogy nagyon tartós is, és megnézegettem a hölgy cuccait, nagyon márkásak. Gondolom esküvőre drágább valamennyivel, de szerintem ez manapság olcsónak számít az olyan gyönyörű ruhákért, amik ott voltak.
5/6 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy a sárga új építésű házak egyikének a földszintjén. De lehet látni jól.
6/6 anonim válasza:
A vásártér után (Komárom felé) az első utca balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!