Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisurbán kérdése:
Mennyibe kerülhet manapság a legolcsóbb aranygyűrű?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek és magamnak szeretnék venni karika gyűrűt de nem tudom pontosan az árakat azért szeretném olcsóbban mert még csak 16 vagyok ezért ez csak amolyan kis hülyéskedés de én komolyan veszem.2012. máj. 21. 18:51
1/15 anonim válasza:
Pontosan, ez hülyéskedés, akár komolyan veszed, akár nem, ez röhejes. Olcsó gyűrűt már tízezres nagyságrendebn is kapni.
2/15 anonim válasza:
Ne csináld. Felesleges pénzkidobás, arról nem is beszélve, hogy egy 15-16 éves lánynak aranygyűrű? Azt akarod mutatni a külvilágnak, hogy házasok vagytok? Ez igazán nevetséges. Higgy nekem.
Már értem miért mondják olyan sokan, hogy divateljegyzés, meg divatházasság...
3/15 A kérdező kommentje:
nem divatból akarom csinálni és tudom h hülyeség de ez van XDXDXD már nem is tudtam h ezt szokták divatból én 1 szerűen azért akarom megvenni neki mert szeretem :D
2012. máj. 21. 19:28
4/15 anonim válasza:
Akkor vegyél neki egy szép ezüst gyűrűt. Ha meg te is szereted a gyűrűket, akkor az nem zárja ki, hogy magadnak is vegyél egyet. De ne olyan célzattal vedd neki, amilyennel most gondolod. Aranygyűrű teljesen felesleges. Szereti egyáltalán a sárgaaranyat? A fiatalok nem igazán vannak oda érte.. Azért ezt nem a tizenévesek szokták hordani..
5/15 anonim válasza:
Ugyan már, nyilván a külvilág felé akartok ezzel nagyzolni. Meg a facebookon. ha nem te, akkor a barátnőd.
6/15 anonim válasza:
Vegyél széttörhető medált inkább. :) Egyik fele az ő nyakában lóg, a másik fele a tiédben. Még nevet is gravírozhattok rá, ha akartok. Hidd el, ettől is a fellegekben fog járni. ;)
Vagy ezüst gyűrűt, de szerintem a medál jobb. :)
7/15 anonim válasza:
Szerintem itt csak ezüst jöhet szóba, egy arany karikagyűrű 30-40 ezer Ft-nál kezdődik, míg 3-4 ezer Ft-ért már nagyon szép ezüst gyűrűket lehet kapni.
9/15 anonim válasza:
0,8 gramm... Az én gyűrűm 6 grammos. :O
10/15 anonim válasza:
jajjj neeeeeeeeeeeeeeeeee :-O
tényleg medált vagy nyakláncot, a gyűrűért szemberöhögnek, jogosan egyébként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!