Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha egy férfi szeret egy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi szeret egy nőt együtt élnek boldogok, miért hezitál a lánykéréssel, miért vár ha tudja, hogy ezzel mekkora örömet okozna a nőnek? Mégis polcra teszi a gondolatot és halad tovább az élet.

Figyelt kérdés

Beszéltünk már róla elég sokszor,ő is ezt szeretné majd utánna házasságot közös életet.2 éve vagyunk együtt A 2.hónapban már összeköltöztünk.Elfogadjuk egymás dolgait.Én 26 ő 29 éves úgyhogy nem vagyunk éretlenek sem.

Miért olyan nehéz egy férfinak megérteni,hogy az eljegyzés egy megerősítő lépés egy kapcsolatban és igenis kell a továbbiakhoz.A válasza az hogy el foglak jegyezni,de nekem már így is olyan mintha a feleségem lennél hiszen együtt élünk közösek a dolgaink.Hát nekem nem és tudom,hogy attól lennék boldog.Mennyi hezitálási idő fér bele a kapcsolatba?

Miért gondolkodtok így ti férfiak?

Mire kéne várni ha az életben a szép dolgokat úgy gondolom igenis meg kell élni...

2012. ápr. 19. 12:12
1 2 3
 21/23 csincsilla válasza:

Szio.:)

hasonló a "problémám" nekem is....:/

Mi pár hónapon belül össze költözünk,és én megemlítettem neki az eljegyzés dolgot,mert nekem ez fontos!!Szerintem nőként nem csak én vagyok így vele!!Azt is mondtam neki hogy azért hogy ha eljegyezne akkor az nem azt jelenti hogy rögtön házasság...De kb én is ugyan ezt a választ kaptam,ami elég rosszul esett,meg hogy neki ez nem olyan fontos...szóval...az én estemben (ahogy kivettem a szavaiból) Addig álljak fél lábon amíg ő megkéri a kezem.Remélem neked hamar összejön!!!Szio.:)

2012. ápr. 20. 14:07
 22/23 anonim ***** válasza:
43%
Az eljegyzés miért is szól arról szerinted, hogy neked örömet okozzon? Azt hittem ez két emberről szól.
2012. máj. 5. 13:48
 23/23 ismeretlenXDD válasza:
Lehet, hogy azért hezitál, mert mostmár, h rákérdeztél, lehet, h azt hiszi, h türelmetlen vagy, és mire megkéri, addigra nemet mondasz. Azért is lehet, mert mondjuk nem tudja mostmár, h közölted vele, mostmár nem tudja , hogy megkérdezni, meg lehet, h azt sem tudja mikor lenne alkalmas, vagy h milyen gyűrűt vegyen,de az is lehet, h már megkérdezte, csak nem úgy ahogy mások szokták, és nem mondtál rá semmit, és lehet, h attól tart, h nemet mondasz. Egyébként nem gonoszságból, de a férfiak olyanok, hogy találnak nagyon komolytalan, számukra mégis óriái akadályt, mert azt hiszik, h attól függ minden(pl. milyen gyűrűt vegyen?) de vannak olyanok, amik első osztályú érvelések, viszont szemétség, és időpazarlás(pl. teszteli, h milyen türelmes vagy?) de az utsó példa azérrt rossz, mert oké, h teszteli a hűségünk, de ha nem mutat ki emmit, akkor egyszer arra ébred, h már nem vagyunk ott, és mert nehogymár azt higgyék, h mi addig várunk ameddig ők akarják.
2012. máj. 8. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!