Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek mi a véleményetek a leánybúcsúról? Volt nektek, és ha még nem akkor szeretnétek, ha lenne?
nekem is volt és én is azt tudom írni,hogy egyik legemlékezetesebb bulim volt!Barátnőim(10-12 fő) szervezték egy nyaralóban voltunk!Volt kaja,pia,lufik,zene nekem semmiről nem kellett gondoskodnom!
Először felszalagoztak amire rá volt írva,hogy lánybúcsúztató plusz a dátum!
Ezután voltak feladataim:egy általuk készített társasjáték és a pasimról ősszeálított kérdések!Ha nemtudtam válaszolni innom kellett,vagy volt rajta ajándékmező,ha ráléptem akkor vicces ajándékokat kaptam(répa,csipkés bugyi,sikosító,durex play,stb)
Közben persze ők is ittak nem csak én,jókat tácoltunk,röhögtünk és hát persze azért csak előbukkant a smmiből egy vetkőzős pasi...de én nem bánom ez sztem nem megvetendő inkább csak egy jó poén és egy jó emlék.
Majd éjféj tájékán felkelett vennem egy ördőgjelmezt és abban árulnom a helyi tisza parton(renegteg szórakozóhely,ezer emb...)egy kosár pogácsát!
23 ezer ft-ot árultam volt aki egy db pogácsáért 5000 ft-ot adott!!Mondanom sem kell a lóvét elizzuk(kivéve az étkezési jegyet mert volt aki azzal fizetett de sajna egyik büfében sem fogadták el!
Hát meg ezen kívül volt asztal tetején táncolás soksok hülyéskedés!
Nekem ez egy életre szóló élmény,SOHA nem felejtem el,tényleg olyan volt mint az amcsi filmekben és én ezt nem éreztem cikinek vagy megalázónak!
Bár azért hozzá kell tenni,hogy ehhez kellenek jó barátok is...aki azt írja,hogy nem szeretne mert gáz annak lehet nincsennek is barátai!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!