Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bontottad fel az eljegyzésed?
Anno 2004-ben azért, mert rájöttem, hogy a vőlegényemnek csak a munka számít, munkamániás volt és ez háttérbe szorított mindent, még engem is. Valamint arra is rájöttem, hogy valami idegbetegsége van, folyton dühkitörései voltak, olyankor káromkodott, rugdosott mindent, nekiment a falnak és azt ütötte, de mindenféle apróság miatt. Nem akartam, hogy előbb utóbb én is kapjak, ha elszáll az agya. Egyébként meg hiába próbáltam megbeszélni vele a problémáinkat, csak elbeszéltünk egymás fölött, mindketten a magunkét mondtuk és nem tudtunk közös nevezőre jutni. De ez már rég volt.
Jelenleg február 14-én jegyzett el a Párom, Ő az igazi, ezt érzem már az elejétől kezdve, vele kapcsolatban szemernyi kétségem sincs. Vele soha nem bontanám fel az eljegyzést! Csak Ő kell nekem és senki más!
mert a párom megutált, amikor olyan munkája lett, hogy rengeteget keres, én meg nem kerestem rengeteget
teljesen megváltozott és elhidegült tőlem
voltaképp indok nélkül lett vége
csak mert úgy éreztem nem kell neki az én szeretetem
ami így is volt.
sokáig küzdöttem érte, de mindig falakról csapódtam vissza.
a végén már olyan szeretetéhes voltam, hogy ha a munkahelyen bókot kaptam, hetekig örültem neki és emlékeztem arra a pár jó szóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!