Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért bontottad fel az eljegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bontottad fel az eljegyzésed?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Anno 2004-ben azért, mert rájöttem, hogy a vőlegényemnek csak a munka számít, munkamániás volt és ez háttérbe szorított mindent, még engem is. Valamint arra is rájöttem, hogy valami idegbetegsége van, folyton dühkitörései voltak, olyankor káromkodott, rugdosott mindent, nekiment a falnak és azt ütötte, de mindenféle apróság miatt. Nem akartam, hogy előbb utóbb én is kapjak, ha elszáll az agya. Egyébként meg hiába próbáltam megbeszélni vele a problémáinkat, csak elbeszéltünk egymás fölött, mindketten a magunkét mondtuk és nem tudtunk közös nevezőre jutni. De ez már rég volt.

Jelenleg február 14-én jegyzett el a Párom, Ő az igazi, ezt érzem már az elejétől kezdve, vele kapcsolatban szemernyi kétségem sincs. Vele soha nem bontanám fel az eljegyzést! Csak Ő kell nekem és senki más!

2012. ápr. 13. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Az ex egy veszekedésnél visszakérte a gyűrűt.
2012. ápr. 13. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a drága exem talált magának valaki szebbet,jobbat,csak erről olyan 2-3hónapon keresztül elfelejtett szólni.
2012. ápr. 13. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
mert túl gyorsan mondtam igent, a kapcsolat kezdeti hevében. aztán rájöttem, h a párom önző, magán kívül senkit sem szeret. annyira magával van elfoglalva, h engem még csak nem is ismer, azt sem tudja, milyen vagyok valójában és nem is kíváncsi rá. az első évfordulónkat sem értük meg, olyan gyorsan leléptem, pedig hatalmas szerelem volt. az elején.
2012. ápr. 13. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

mert a párom megutált, amikor olyan munkája lett, hogy rengeteget keres, én meg nem kerestem rengeteget

teljesen megváltozott és elhidegült tőlem

voltaképp indok nélkül lett vége

csak mert úgy éreztem nem kell neki az én szeretetem

ami így is volt.

sokáig küzdöttem érte, de mindig falakról csapódtam vissza.

a végén már olyan szeretetéhes voltam, hogy ha a munkahelyen bókot kaptam, hetekig örültem neki és emlékeztem arra a pár jó szóra.

2012. ápr. 13. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert még "időbe" ràjöttem,h nem ö az igazi,és nem is szeretem.
2012. máj. 1. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!