Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért bontottad fel te vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bontottad fel te vagy az ismerősöd az eljegyzést?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után jegyeztétek el egymást és milyen idősen?Meddig bírtátok?
2010. ápr. 11. 10:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismim 2 év után bontotta fel, mert rájött hogy csak kihasználják. (kb. 24 volt, a srác meg 25)
2010. ápr. 11. 10:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én: 8 évig bírtam vele, majd megcsalt. Otthagytam.

Ismerős (lány): 3 évig járt a barátjával, mikor kiderült hogy a srácnak fiú szeretője van.

2010. ápr. 11. 10:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

2,5 évet voltunk együtt, részben eljegyzésben de nem hivatalosan. Én nem vagyok az az esküvő párti tipus, az egész eljegyzés, az ő ötlete volt fél év után. Persze azért örültem neki. Azt is ő mondta, hogy még ne verjük nagy dobra a bejelentésre várjunk amig hosszabb ideig együtt leszünk.

Tehát 2 év telt el azóta és,ő egyszerűen nem akarta felvállalni. Egyre jobban bosszantott, mert rengetegen kérdezték, hogy mikor tesszük már hivatalossá a kapcsolatunkat az eljegyzéssel, egyáltalán mi a terve velem stb... Végül megbeszéltük, hogy 3. évfordulón lesz eljegyzés, mostmár nem lehet tovább húzni. A harmadik évforduló előtt nem sokkal megpattant, modván, hogy időt kér. Később visszajött volna, azzal, hogy egy laza kötetlen kapcsolatot szeretne. Úgy kidobtam, hogy csakúgy nyekkent, akkor már régen éreztem, hogy semmit se gondolna komolyan velem, csak kellett volna neki valaki, aki szereti őt, és ott van mellette, de részéről mindegy, hogy ki az.

Most 22L, 25F

2010. ápr. 11. 10:57
 4/14 anonim válasza:
100%
Ismerős fiú: 2 héttel az esküvő előtt bevallotta a lánynak hogy mást szeret.
2010. ápr. 11. 10:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
10.57, tök igazad volt!
2010. ápr. 11. 11:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én három év után lettem eljegyezve, aztán 4 év elején kiléptem a kapcsolatból, mert eleve már az eljegyzést sem akartam,már elötte megcsalt, na meg persze utána is, és amúgy is egy idióta volt sajnos. aztán befejeztem és egyáltalán nem bánom, csak azt hogy nem előbb tettem meg.

28/N

2010. ápr. 11. 11:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm egy hónappal az esküvő előtt mondta meg a menyasszonyának, hogy mégsem vele akarja leélni az életét. Azt hiszem 3-4 év után.

Azóta boldog mással, és van két kislánya.

2010. ápr. 11. 15:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismerosom fiatalon, 15 eves kora korul jott ossze a parjaval. 9 evet toltottek egyutt, ebbol 4 ev jegyesseg. A lany elkerult az orszag masik vegebe egyetemre, mig a fiu a helybeli egyetemre jart. Nem volt mas megoldas, tavkapcsolat lett, mert amit a lany tanult, azt csak olyan messze lehetett kitanulni. A lany csak a baratja miatt ingazott hetente, ket hetente oda-vissza 10-11 orat. Ez igy ment 5 evig. Eljott a diplomaoszto ideje. Mindketten mar regota beszeltek a hazassagrol es akkor ugy volt vele a lany, hogy beszeljek meg az idopontot, most, hogy mindketten vegeznek hamarosan. A fiu erre azt mondta, hogy lesz eskuvoje a kozeljovoben, de nem vele...akkor mondta meg, hogy nem tudta ezt a hosszu kapcsolatot lezarni es mar 2 eve volt szeretoje, akivel azota mar osszehazasodott. A lany hoppon maradt 9 ev utan, azota sincs kapcsolata.
2010. ápr. 14. 21:01
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó nagyon durva,szegény lány.
2010. ápr. 14. 21:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Jah a 21:01 durva :(...

Lányt eljegyezték, tetszet neki a gyűrű de csak az :D a srác nem...

2 évig halógatta az eskűvőt, majd a srác megunta a huzavonát ekkor szakítottak. A lány csak az eljegyzési gyűrűt sajnálta, az olyan szép volt...

Mindkettő párkapcsolatban él.

2010. ápr. 14. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!