Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tennél, ha csúnya eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha csúnya eljegyzési gyűrűt kapnál?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 10:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Miért ne lenne olyan, hogy csúnya eljegyzési gyűrű? Azért mert valakit szeretünk, még ne veszítsük el az önálló ízlésünket! Persze nem mondjuk neki, hogy fú de csúnya, de azért titkon nem kötelező tetszenie annak, csak mert a szeretett személytől kaptuk. Én is kaptam olyan gyűrűt a férjemtől, ami nem igazán tetszett, akkor még annyira nem ismertük egymást, ő meg nem értett hozzá, hogy milyet kellene vennie (valami klasszikust) és megvette amit rásózott az eladó :- ). Érdekes módon a karikagyűrűink megvásárlásakor már teljes volt az összhang. Az a jó taktika, amit más is leírt, hogy mutogasd neki egy egy séta alkalmával, hogy neked milyenek tetszenek, aztán vagy megjegyzi vagy nem. Vagy egyszerűen együtt válasszátok ki. Persze csak ha nem meglepetésnek szánja.
2012. ápr. 13. 11:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelne, örülnék neki. Amúgy van már gyűrűm. szerencsére mindketten a nagyon egyszerű dolgokat szeretjük, azokkal nem is lehet melléfogni. Egy vékony aranygyűrűt kaptam egyetlen kővel. Megkérdezte, tetszik-e, ha nem, szerintem kicseréltette volna. De tudom, h rosszul esett volna neki, ha ezt megmondom.
2012. ápr. 13. 11:23
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Én azt mondanám, mint ami egy reklámban van a rádióban: Csak akkor igen, ha a ...-ban veszel gyűrűt. :D

De ha már ez megtörtént, beszéld meg vele, ha szeret, akkor meg fogja érteni szerintem, mondjuk az is igaz hogy azért ez rosszul eshet neki.

2012. ápr. 13. 11:32
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Én azt mondanám, hogy nem érzem jól magam a gyűrűben és szeretném,ha közösen elmennénk választani 2 új gyűrűt,egyet neki,egyet pedig nekem!
2012. ápr. 13. 12:10
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Megmondanám a kedvesemnek, hogy helyezze fel azt az ocsmányságot a végbelébe, kinézet alapján ugyanis oda való. És mivel ennyire nem ismer, ki is tenném a szűrét.

Természetesen vicc volt. Eljegyzési gyűrűvel szerintem annyira nem lehet mellélőni, nálam legalábbis. Nem lennék az a "Nézzétek a gyűrűmet!" menyasszony. Örülnék neki akkor is, ha egy pénzbedobós játékautomatából hozná, ha komolyan gondolja, hogy elvesz.

A házasságunk legyen szép, ne a gyűrű. :)

2012. ápr. 13. 12:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi együtt választottuk.

A képen sokkal szebbnek tűnt, de azért hordom, és nem panaszkodom.

Valami ehhez hasonló gyűrűm van:

[link]

2012. ápr. 13. 12:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék a csúnyának is,attól függ,ki adja:)
2012. ápr. 13. 15:34
 18/19 anonim ***** válasza:
85%

Párom mesélte, hogy az exének (aki kizsarolta az eljegyzést, kb. tényleg úgy zajlott az egész, hogy "nesze itt van csak fogd már be" addig nyektette a csaj) egy hónap alatt volt több, mint 10 gyűrűje, mert mindet visszavitette vele, hogy ez is csúnya, az is sz.r.

Én nem tudom elképzelni, hogy ronda gyűrűt kapnék tőle. Annyira nem bír mellé lőni, hogy azt mondjam rá, hogy ronda, mert Tőle kapom. :) Jó ez lehet, hogy kicsit nyálasan hangzik, de inkább az a szép benne, ha elszánja erre magát és komolyan gondolja (mindenféle zsarolás nélkül). Innentől meg az sem érdekelne ha lőne egyet a búcsúban. Bár ahogy őt ismerem tutira valami jól kigondolt/választott darab lesz.

De ha tegyük fel mégis sikerülne valami hajmeresztőt választania, akkor sem mondanám meg neki. Inkább forszíroznám az ötletet, hogy vegyünk egy pár gyűrűt, amit persze együtt választunk, hogy neki is legyen, a másikat meg elraknám és azt mondanám, hogy féltem, nehogy baja legyen (szerintem baromi rosszul esne neki ha kerek-perec kijelenteném, hogy milyen bénán választott).

2012. ápr. 13. 16:53
 19/19 anonim ***** válasza:

szerintem létezik, hogy a férfi "véletlenül" mellényúl. Vagy azért, mert az eladó rátukmálta, vagy pedig mert csak egy kis merészséget akart bevállalni.

Jó taktika a "nézünk kirakatokat együtt". :) ezt már én is bevetettem. na meg a párom is előszeretettel áll meg az ékszeres kirakatoknál, előbb, mint a ruhásnál.

ha az én párom melléfogna, hát nem tudom, mit mondanék. mi ár 3,5 éve együtt vagyunk, szóval ismerjük már egymás minden arcrezdülését, szavak habozását, stb, ami ilyenkor is előfordulhat. egyből levágná, hogy nem tetszik. egyszerűen képtelenség neki "hazudni", még szemmel sem. nem tudom, hogy esne neki, ha látná, hogy nem tetszik. na meg nekem is rossz lenne, ha látnám, hogy bántja a nem tetszésem.

2012. ápr. 14. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!