Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan zajlik egy hivatalos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik egy hivatalos eljegyzési parti?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többször hallom, hogy ha megvolt a lánykérés akkor utána a rokonoknak tartanak egy partyt amin bejeletik az eljegyzést meg gondolom az esküvőt.

Mi a menete egy ilyennek? vagy ez hogy van?

csak úgy érdekel mert ilyenen még soha nem voltam. Ne vagyok eljegyezve és nem is tervezek ilyesmit csak kiváncsi vagyok

2012. márc. 26. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekünk volt ilyenünk. Az anyósomék házában tartottuk (nekünk akkor még lakásunk volt, nem fértünk volna el). Nem volt semmi extra, nem főztünk ötfogásos vacsorát, inkább hidegtálak voltak és sütemények, koktélok...

Ajándékot kikötöttük, hogy nem kérünk, nem is kaptunk semmit, csak bort és virágot, csokit.

Azt a célt szolgálta, hogy a családjaink megismerjék egymást, hivatalosan bejelentettük az eljegyzésünket és az esküvőnk dátumát.

2012. márc. 26. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Party? :)

Úgy érted egy halom pénz elszórása külsőségekre? :)

Nálunk anyukám főzött egy ebédet, amit szülők és testvérek körében megettünk, majd a párom megkérte a kezemet.

2012. ápr. 15. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:

A mi családunkban nem szokás az ilyen. Mindenhol máshogy zajlik amúgy, van ahol ez egy sima vasárnapi ebéd és van ahol irtó nagy felhajtást csapnak, kiöltöznek, ajándékoznak és meghívnak egy csomó rokont, aztán meg fényképeket mutogatnak mindenkinek, mintha már az esküvő lenne. Szerintem értelmetlen az ilyen.

Annak érzem esetleg értelmét, hogy, mint ahogy az egyik előző is írta, a szűk családi kör megismerje egymást, de az tényleg csak szülők, nagyszülők, testvérek, nem az egész pereputty. e igazából ők is ráérnek az esküvőn találkozni, nincs akkor se semmi...

2012. júl. 29. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!