Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valóban "el vagyunk késve"?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban "el vagyunk késve"? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

4,5 éve vagyunk együtt és még nem jegyzett el a párom, ezt hol rokonoktól, hol ismerősöktől állandóan visszahlljuk, főleg én.

Valóban évek számát tekintve régen együtt vagyunk, de fiatalok vagyunk még, a párom 22 éves. Egyetemre járunk, én idén végzek, nyáron tervezünk összeköltözni.

Egyébként szuper a kapcsolatunk, és teljes mértékben közös jövőt szeretnénk, de egyetem alatt, külön élve nem sok értelmét láttuk az eljegyzésnek, csak azért, hogy legyen...aztán évekig legyek menyasszony. Még 1-2-3 év belefér esküvő előtt, de annál több már nem.

Egyes ismerőseink szerint az is gáz, hogy ennyi idő alatt nem hoztuk meg a döntést, de minek, ha mi úgyis tudjuk, hogy ezt szeretnénk, csak nem most, hanem kicsit később...Miért ez a téma állandóan. Aztán főleg azok, akik ilyen egy-másfél év alatt összeházasodnak, azok pattognak nekünk...

Egyébként meglepetést szeretnék, szóval nem tudom, mikor történik meg az eljegyzés, de gondolom hamarosan...

Szerintetek is hülyén gondolkodtunk idáig, "illene" már férjnél lennem?

2012. ápr. 8. 21:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy fiatalok vagytok semmivel nem vagytok elkésve, és az összeköltözés mindenképp célszerű az eljegyzés előtt. Ne foglalkozz a környezeted véleményével, akkor és úgy tegyetek mindent mikor nektek jó. Nem is értem, 22 éveseket ezzel nyaggatni...mi 28 évesek vagyunk és épphogy kezdtek kérdezősködni mikor lesz már eljegyzés. Persze a mi korunkban ez már gyorsabban megy, emberileg is meg kell érni egy házasságra, nemcsak az együtt töltött idő számít. Szerintem :)
2012. ápr. 11. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!