Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban "el vagyunk késve"? Mi a véleményetek?
4,5 éve vagyunk együtt és még nem jegyzett el a párom, ezt hol rokonoktól, hol ismerősöktől állandóan visszahlljuk, főleg én.
Valóban évek számát tekintve régen együtt vagyunk, de fiatalok vagyunk még, a párom 22 éves. Egyetemre járunk, én idén végzek, nyáron tervezünk összeköltözni.
Egyébként szuper a kapcsolatunk, és teljes mértékben közös jövőt szeretnénk, de egyetem alatt, külön élve nem sok értelmét láttuk az eljegyzésnek, csak azért, hogy legyen...aztán évekig legyek menyasszony. Még 1-2-3 év belefér esküvő előtt, de annál több már nem.
Egyes ismerőseink szerint az is gáz, hogy ennyi idő alatt nem hoztuk meg a döntést, de minek, ha mi úgyis tudjuk, hogy ezt szeretnénk, csak nem most, hanem kicsit később...Miért ez a téma állandóan. Aztán főleg azok, akik ilyen egy-másfél év alatt összeházasodnak, azok pattognak nekünk...
Egyébként meglepetést szeretnék, szóval nem tudom, mikor történik meg az eljegyzés, de gondolom hamarosan...
Szerintetek is hülyén gondolkodtunk idáig, "illene" már férjnél lennem?
Senkinek semmi köze hozzá, hogy ti mit szeretnétek.
El van tervezve, nektek így jó lesz, másokkal ne foglalkozzatok!
Mi 6 éve vagyunk együtt, 5 év után jegyzett el párom, de még messze van a közös élet, pénzhiány miatt, de mi szerettük volna már az eljegyzést ennek ellenére.
Ha ti nem így gondolkodtok, kár lenne erőltetni, másnak meg abszolút semmi beleszólása nincs, hogy miért nem történt még meg.
22/L és 28/F
nem.
azoknak a nagyokosoknak, akik osztják neked az észt, tartogass néhány udvarias mosolyt és néhány talánt meg lehetet, és él az életed.
a költözés jó főpróba :-), majd ha 1 év körül együtt laktok, látjátok, hogy működik. az összeköltözés sokat változtat, majd medlátjátok :-)
Igen, én is úgy gondolom, nincs közük hozzá. Eljegyzés meg azért nem volt, mert túl messze lett volna az eskvő. Családban, házasságban gondolkodunk, és szeretnénk eljegyzést, de mint mondtam egyetem előtt, közben, nem láttuk értelmét.
3. a következő kiírandó kérdésem erre az oltári hülyeségre vonatkozna, hogy miért jön mindenki azzal, hogy "éljem ki magam". Köszi, mi "élünk" egymás mellett, szuperül, attól mert a fél világ nem ment körbe rajtam jól érzem magam. Vannak barátaink, járunk kikapcsolódni, egyetemre járunk stb. Nem értem mi ez a "kiélés". Csak azért mert viszonylag korán találkoztam a párommal, nem fogom eldobni a jól működő kapcsolatomat. Egyébként nem vágyom más karjaiba, diszkóba és egyéb ilyen helyekre...
Egyébként 18 voltam majdnem, nem 16.
Laktunk már együtt, az is életünk egyik legszebb periódusa volt:) Jól kijöttünk...
köszi a válaszokat
8. :)
A párom nem fut ki a világból a gondolattól, bár tudom, hogy 1-2 éve még nagyon nagyon távol volt tőle a dolog. Nem szoktam rágni a fülét, úgyhogy mmost nem tudom pontosan hányadán állunk...
8/9. 22 évesen nem mindenki gyerek még. Én sem jártam már akkor bulikba,hanem egy éve nős ember voltam. " éve ismertem a feleségem,de nem éltünk együtt. Ennek ellenére 7 éve tökéletesen élünk együtt,és van 2 gyerekünk.
Az eljegyzésnek csak akkor van értelme,ha egy éven belül összeházasodtok. De ez a ti döntésetektől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!