Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valóban "el vagyunk késve"?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban "el vagyunk késve"? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

4,5 éve vagyunk együtt és még nem jegyzett el a párom, ezt hol rokonoktól, hol ismerősöktől állandóan visszahlljuk, főleg én.

Valóban évek számát tekintve régen együtt vagyunk, de fiatalok vagyunk még, a párom 22 éves. Egyetemre járunk, én idén végzek, nyáron tervezünk összeköltözni.

Egyébként szuper a kapcsolatunk, és teljes mértékben közös jövőt szeretnénk, de egyetem alatt, külön élve nem sok értelmét láttuk az eljegyzésnek, csak azért, hogy legyen...aztán évekig legyek menyasszony. Még 1-2-3 év belefér esküvő előtt, de annál több már nem.

Egyes ismerőseink szerint az is gáz, hogy ennyi idő alatt nem hoztuk meg a döntést, de minek, ha mi úgyis tudjuk, hogy ezt szeretnénk, csak nem most, hanem kicsit később...Miért ez a téma állandóan. Aztán főleg azok, akik ilyen egy-másfél év alatt összeházasodnak, azok pattognak nekünk...

Egyébként meglepetést szeretnék, szóval nem tudom, mikor történik meg az eljegyzés, de gondolom hamarosan...

Szerintetek is hülyén gondolkodtunk idáig, "illene" már férjnél lennem?

2012. ápr. 8. 21:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

:) Utolsó! Azt gondolom igazad van...lehet, hogy ezen aggodalmaskodnak, fene tudja.

Mondjuk látniuk kellene, hogy nem toporgunk, hiszen én most vagyok végzős, a páromnak még van 3 éve, tudják, hogy készüünk összeköltözni...mi kéne még 22 évesen?:-S

2012. ápr. 8. 22:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fiatalok vagytok még. Nem kell semmit sürgetni.
2012. ápr. 8. 22:37
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A környezeted megkattant ilyen körülmények között nem is szabad házasodni,majd ha már 1 évet együtt éltetek úgy hogy minden felnőtt problémát közösen kell megoldani.
2012. ápr. 8. 22:46
 14/21 anonim ***** válasza:
14%
Hiába törölteted a válaszom,nem érdekel,sajnálom hogy fáj az igazság.30éves korodban majd itt rinyálsz hogy miért kacsingat félre a pasid.Ennyi.
2012. ápr. 8. 23:39
 15/21 A kérdező kommentje:

14. én nem töröltem semmit.

A párom meg nem fog kacsintgatni kifele a kapcsolatunkból, nem is értem, miért magyarázkódom...ha valami nem működik, ő nem elhajítja, hanem megjavítja...

EGyébként, ha kérhetlek a kérdésre válaszolj...ki vagy te, hogy megmondod milyen a kapcsolatom, vagy milyen lesz?! nem fogok én neked magyarázkodni...

A többieknek köszi :)

2012. ápr. 8. 23:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Dehogy illene! Ne foglalkozz mások véleményével, mindenki kapcsolata más és más, nektek kell tudnotok hogy mikor érkeztek a kapcsolatotok ennek a szép állomására! Én annyira beszólnék az ilyen ismerősöknek! Különben meg, már nem azt a világot éljük mint 50 éve.
2012. ápr. 9. 09:05
 17/21 anonim ***** válasza:
73%
Ne aggódj, akármit csináltok, lesz, aki majd beleszól, mert úgy gondolja, hogy nem jól csináljátok, amit csináltok. Ha lett volna már eljegyzés, akkor az lenne a baj. Ha majd összeköltöztök, akkor lesz, aki azt mondja, hogy miért nem előbb, más szerint csúnya dolog házasság nélkül együtt élni, más szerint fiatalok vagytok hozzá, és még folytathatnám nap estig. Ha boldogan akarod élni az életed, akkor felejtsd el azt, hogy meghallgatod a környezeted véleményét az ilyen ügyekben. Előbb vagy utóbb ugyanis belefogsz csavarodni a sok bölcs tanácsba. A pokolba vezető út is jó akarattal van kikövezve, tartja a mondás, és nagyon igaz. Engedd el a füled mellett a véleményeket, és éljtétek az életetek. Úgy úgysem tudsz élni, hogy az mindenki igényének megfeleljen.
2012. ápr. 9. 09:51
 18/21 A kérdező kommentje:

Azt gondolom, így van.

Köszönöm:)

2012. ápr. 9. 10:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért késnétek el? Előttetek az egész élet :). Kicsit begyöpösödöttek lehetnek azok a rokonok. Ha együtt maradtok, akkor nem mindegy, hogy egy évvel előbb vagy később kerül az ujjadra eljegyzési gyűrű. Én sem nagyon szeretnék éveket várni eljegyzés után az esküvőre, be lennék zsongva túlzottan :)
2012. ápr. 9. 14:08
 20/21 A kérdező kommentje:
19 én már attól be vagyok zsongva, ha szóba kerül a téma :D úgyhogy addig jó a páromnak, míg nem jegyez el:D
2012. ápr. 9. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!