Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban "el vagyunk késve"? Mi a véleményetek?
4,5 éve vagyunk együtt és még nem jegyzett el a párom, ezt hol rokonoktól, hol ismerősöktől állandóan visszahlljuk, főleg én.
Valóban évek számát tekintve régen együtt vagyunk, de fiatalok vagyunk még, a párom 22 éves. Egyetemre járunk, én idén végzek, nyáron tervezünk összeköltözni.
Egyébként szuper a kapcsolatunk, és teljes mértékben közös jövőt szeretnénk, de egyetem alatt, külön élve nem sok értelmét láttuk az eljegyzésnek, csak azért, hogy legyen...aztán évekig legyek menyasszony. Még 1-2-3 év belefér esküvő előtt, de annál több már nem.
Egyes ismerőseink szerint az is gáz, hogy ennyi idő alatt nem hoztuk meg a döntést, de minek, ha mi úgyis tudjuk, hogy ezt szeretnénk, csak nem most, hanem kicsit később...Miért ez a téma állandóan. Aztán főleg azok, akik ilyen egy-másfél év alatt összeházasodnak, azok pattognak nekünk...
Egyébként meglepetést szeretnék, szóval nem tudom, mikor történik meg az eljegyzés, de gondolom hamarosan...
Szerintetek is hülyén gondolkodtunk idáig, "illene" már férjnél lennem?
:) Utolsó! Azt gondolom igazad van...lehet, hogy ezen aggodalmaskodnak, fene tudja.
Mondjuk látniuk kellene, hogy nem toporgunk, hiszen én most vagyok végzős, a páromnak még van 3 éve, tudják, hogy készüünk összeköltözni...mi kéne még 22 évesen?:-S
14. én nem töröltem semmit.
A párom meg nem fog kacsintgatni kifele a kapcsolatunkból, nem is értem, miért magyarázkódom...ha valami nem működik, ő nem elhajítja, hanem megjavítja...
EGyébként, ha kérhetlek a kérdésre válaszolj...ki vagy te, hogy megmondod milyen a kapcsolatom, vagy milyen lesz?! nem fogok én neked magyarázkodni...
A többieknek köszi :)
Azt gondolom, így van.
Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!