Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyibe került a kísérő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe került a kísérő gyűrű, amivel megkérted a párod kezét? (Vagy megkértek Téged) És a karikagyűrűk?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 17:14
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
34%

Azt nem értem, ha valki a kérdésre válaszol akkor azt miért kell lefikázni??

Csak azt tudom elképzelni, h az illetőnek soha nem kérték meg a kezét, nem is fogják :-D / nincs pénze még egy rézdrótra sem és egy könyvtárból írogat, ahol még a netért sem kell fizetni :-DD

éljenek a csajok!

2012. márc. 30. 06:31
 12/32 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy arany vagy ezüst gyűrű, mintás vagy sem, és az ujjméreteitektől. Éredemes több helyen is megnézni.
2012. márc. 30. 16:28
 13/32 anonim ***** válasza:

nekem 2 fiú is megkérte a kezem, az elsőtől (ismét együtt vagyunk) saccper kb 5ezer forint lehetett :)

a másik fiú akivel már vége és nem a gyűrű ára miatt kb 2000ft sem volt!

egyébként ez a kérdés hogy mennyibe került, van aki megteheti van aki nem de az nem jelenti azt hogy valaki a másik pénzéért van a szerelmével.

A pénz szerintem egy nagy nagy NULLA aki a pénz miatt van valakivel higgyétek el hogy nem boldog, nagyon nem!

Én elmondhatom magamról hogy BOLDOG VAGYOK és azt is hogy a mostani párom aki ugyan már megrendezte a lánykérést anno, az nem sokára ismét megfogja, csak sokat fogunk dolgozni, ráadásul tőlem 1800km-re hogy legyen esküvőnk lagzi, legyen házunk közös jövőnk!

2012. márc. 30. 20:58
 14/32 anonim ***** válasza:
8%

18:25 vagyok, ha azt mondjátok irigy vagyok akkor okés, legyen úgy. Áldásom rátok!

A nagy össze miatt nem írtam eddig le, hogy mennyibe került a kísérőm és karika gyűrűink, szerencsére anyagilag BÁRMIT megengedhetünk magunknak!

De az még mindig érdekes, hogy egy jött mentet 450 ezer Ft gyűrűvel kérik meg, úgy, hogy anyagilag a pasija sehol nincs. Vannak érdekes véletlenek....

2012. márc. 31. 08:55
 15/32 palmira válasza:
87%
Nekem is van gyémánt a kísérőgyűrűmben, de nagyon pici (mármint a gyémánt). Nekünk sincs sok pénzünk, gondolom spórolt rá a párom. Volt aki az orrom alá dörgölte, hogy hát elég kicsi benne a kő. No comment. A karikát (arany, fehér arany és abban már cirkó kő van:)már együtt csináltattuk. 116 ezer lett volna a kettő (ha jól emlékszem). De!!! Mi szedtünk össze itthonról aranyat, meg mindenfelől a családból, amit már úgysem használnánk, és beszámíttattuk. Ezzel jelentős költséget meg lehet spórolni.
2012. márc. 31. 09:08
 16/32 anonim ***** válasza:
38%
# 14/15 irigy vagy hát!!Engem 120 ezer forintos gyűrűvel kértek meg és a karika pár 105 ezer volt pontosan.Ez egy életre szól!Ja és lakáshitelünk van és nem jöttment a férjem.De legalább engem elvettek nem úgy,mint téged...
2012. márc. 31. 14:21
 17/32 anonim ***** válasza:
A kísérőgyűrű 40 ezer forint volt, nincs benne gyémánt, de vastagabb mint egy sima szoliter gyűrű. A karikagyűrűnk 250 ezer ft lett volna, de kaptunk tört aranyat, így 60 ezer ft-ból megúsztuk, elég vastag gyűrűk lettek, de mi ilyet is szerettünk volna.
2012. márc. 31. 20:55
 18/32 anonim ***** válasza:
16%

Ha (felnőtt) vagy egy-egy havi jövedelem árában normális, két havi vagy több bevétel értékében adott túlzás és valószínű hibás lépés. Félhavi fizetésnyi spurság, vagy a társadalmi normákat nagyon elütő ember számára elfogadható csak.

A kettőt értékmegoszlását meg tudni kell, a párod izése szerint elosztani.

2012. ápr. 1. 04:37
 19/32 anizotropikus ***** válasza:
100%

Ha nem tévedek akkor 3200 Forintba!

Igaz 1975-ben:)

2012. ápr. 1. 09:36
 20/32 anonim ***** válasza:
73%

Első jelölt egy qvadrága gyűrűt adott(cca 200), esküvő elmaradt.

Második cca 3000ft-s ezüstöt, esküvő elmaradt.

[link]

Férjemtől semmit se kaptam, karikagyűrűnk sincs... 2008óta együtt vagyunk, 1éve házasok, két csemetével...

Nem a gyűrű teszi a házasságot. Nem mondom, hogy nem hiányzik a romantikus filmbe illő lánykérés egy szép gyűrű... de csak szőrözés lenne a részemről.

2012. ápr. 1. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!