Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került a kísérő gyűrű, amivel megkérted a párod kezét? (Vagy megkértek Téged) És a karikagyűrűk?
A mostani kisérő gyűrűm árát nem tudom.
De amit anno az exemtől kaptam, ő azt 25 ezerért vette. (mikor mérgemben a földhöz dobtam, akkor az orrom alá dörgölte, hogy ne dobáljam a 25 ezer ft-os gyűrűt.)
Karikagyűrűt együtt vettük, 85 ezer ft volt.
Engem 160.000 Ft-os gyémánt gyűrűvel kért meg a párom.
Nagyon meglepődtem, mert nem számítottam rá, nem is vártam el, hogy ilyen drágát vegyen...
Még konkrétan nem kezdtük el tervezni a lagzit, ezért karikagyűrűt se vettünk még, de nem szeretném, ha azt is ilyen drágán szeretné megvenni. De inkább spórolok még pár hónapot, ha éppen az álomgyűrűt megtalálom, de kicsivel drágább, mint amit épp megengedhetek/megengedhetünk magunknak.
Ha az volt a kérdés, hogy mennyibe került a gyűrű, akkor miért nagyzolás, hogy elmondjuk az árát??
5 és fél év után jegyeztük el egymást, első barátom, soha nem csaltam meg, szeretem, és mint mondtam, meglepett, hogy ilyen drága gyűrűt kaptam, mert tudom, hogy sokat kellett rá spórolnia, nincs anyagilag elengedve.
De nem is értem miért magyarázkodok egy ilyen irigy, bunkó hozzászólás miatt....
Fogalmam nincs mibe került,nem kérdeztem :)
De ugy saccra 20ezer körüli.Pici vékony szolid de csodaszép gyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!