Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szeretnék már menyasszony lenni!
13,02 vagyok. ez nem szájbarágás, egy férfinál ez halvány célzásnaK SE SZÁMÍT.
Ha nem mondod el neki, mit szeretnél, magától nem fogja kitalálni. Csak ne úgy mondd, hogy jegyezz már el, hanem mondd el a (POZITÍV) VÉLEMÉNYEDET A KAPCSOLATOTOKRÓL, A JÖVŐTÖKRŐL, és úgy általában a házasságról, jegyességről. Hogy számodra kívánatos dolog. Meg is kérdezheted az ő véleményét. Ez nem erőszak, hanem eszmecsere.Talán eszébe sem jut, hogy te erre gondolsz.Ha nem mondod el. Attól szerethet, nem biztos, hogy neki is első gondolata ez. Ő a legjobb bizalmasod, iért ne beszélhetnél neki a vágyaidról, és az elképzeléseidről? És ő is elmondhatja, mit gondol erről.
Szerintem a legtöbb férfi nem ilyesmin töri egész nap a fejét, de biztos van elképzelése a dologról.
Másfél év után illi eljegyezni a lányt? Kimondja? Na pont ez az a dolog, ahol nincs illik vagy nem illik. Ez érzésre jön, és függ a körülményektől. Mert azt még vhogy megérti az ember, hogy illik kitűzni az esküvő időpontját az eljegyzés után nem sokkal, de hogy mikor illik úgy dönteni, hogy igen, és vele akarok élni, na ez hülyeség. Én speciel agyon ütöttem volna a párom, ha azért kéri meg a kezem, mert illik, és nem azért mert ő úgy és akkor gondolja, hogy velem szeretné leélni az életét. Nekem két és fél évre kérte meg a kezem, úgy hogy kb. 2 éve együtt is lakunk, de senki nem kergette ezért vasvillával.
Kedves Kérdező! Az én helyzetem kb. ugyanilyen volt. Mi is már beszélgettünk az esküvőről, meg hogy kb. mikor legyen, de mégsem lettem megkérve. Ő még nem ért meg rá, meg volt ezer más probléma is (építkeztünk). Aztán, amikor ő úgy érezte megkért, és rögtön ki is tűztük az esküvőt. Szóval nem kell erőltetni. Meg fog ő kérni. De hagy döntse el ő, hogy mikor, ez mégis csak az ő dolga. Sürgetni nem szabad. Kierőszakolni meg pláne.
Szia. Par dolog. Ferfiszemmel.
En alapvetoen hazassag parti vagyok. De mindenekelott tudd, hogy mi az oka annak, hogy a parod nem akar meg eskuvot. Ahogy mondtad, meg nem vagytok ket eve egyutt. Ez persze jelentheti azt, hogy a parod meg nem erzi ugy, hogy megalapozott lenne a hazassag. Kulonosen ugy, hogy meg nem eltek egyutt.
Ha ennek anyagi okai vannak. ( marmint pl. hogy nem dolgozol, stb) akkor meg lehet erteni az o hozzaallasat is ( nalm sem johet szoba eskuvo, ha a kozos eletet nincs mire alapozni).
Kolzottetek ossze. Ha meg suliba jarsz vallalj mellette munkat, es mutasd meg neki, hogy csak neki kell megteremtanie a felteteleket az eskuvohoz.
Ha egyutt is jol megy, utana hidd el, hogy ha o is ugy szeret, ahogy te ot, es nem megy tonkre a kapcsolat 1 ev egyutteles utan, akkor mar jo eselyed lesz a gyurure.
A pasik nem csak erzelmi alapon vagnak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!