Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szeretnék már menyasszony lenni!
Szia!
én is ebben a cipőben jártam,mindent elkövettem hogy eljegyezzen a barátom,ultimátumot adtam stb...!majdnem rossz vége lett!
ez volt kb idén februárjában,akkor voltunk 3 éve együtt!
elmondta hogy neki igy ne megy ha erőltetem,ö akkor akarja megtenni mikor nem számítok rá,ez az ö dolga stb...2009 május óta nincs barátom:-(
Vőlegényem van:-)Eljegyzett akkor mikor nem számítottam rá,akkor mikor ugy érezte itt az ideje,hidd el ha ugy érzi te vagy az igazi ,akkor elfog jegyezni:-)
Megéri várni:-)
Általában a férfiak nem vágynak erre, mert attól félnek, hogy azzal vége lesz a szerelemnek, ha már úgymond biztos, végleges a dolog, nem fogsz esetleg tovább küzdeni érte, hogy tetssz neki, félnek, hogy onnan már mindent természetesnek vesz a nő, nem akar már csinos lenni, nem fog tenni semmit a kapcsolatért, stb stb.
Finoman el kellene magyarázni, hogy te mennyire örülsz, hogy megaláltad, mennyire biztos vagy hogy csak ő kell. És ha ő hasonlóan érez, akkor szépen elmagyarázni, hogy te akkor is minden reggel úgy kelsz fel majd, hogy újra megszerezd a szerelmét, ha mamó és papó lesztek, stb.
Aztán szépen elmagyarázni, hogy milyen szép kifejezni az összetarozásunkat a világ előtt ...
Aztán hagyd egy kicsit emészteni(1-2 hó)
Aztán beszélgetni tervekről, család, ház stb.
Még ennyiből nem fog leesni neki. Ha a jövőt elterveztétek, el kell megint mondANI MILYEN SZÉP HA EGY PÁR EGYMÁSNAK ELKÖTELEZI MAGÁT EGY ÉLETRE, ÉS MILYEN FONTOSAK A SZIMBÓLUMOK, MEG A SZERTARTÁSOK..
Na ezen már fog gondolkodni, csak nem mer lpni. Majd akkor rámosolyogsz néhány más hapsira, amiről rájön, hogy ha nem kér meg, megteszi más. S így.
Jövő ilyenkor menyasszony leszel. Nem vagy elkésva még.
Ne mondd neki!!!
Minden férfi barátomnál azt láttam, hogy ő pontosan tudta, mit szeretne a párja, de a párja állandóan utalgatott, ő pedig akkor akarta megtenni, amikor nem számít rá! És ha ez évekig tartott, akkor évekig nem kérte meg! És amikor már végképp feladta a lány, akkor kérte meg.
Azonnal hagyd abba az utalgatást, célozgatást és akkor lehet, hogy pl. fél éven belül megkér!
Ha célozgatsz, akkor biztosan NEM!
Ne is hozd fel a témát, lássa, hogy nem ez jár a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!