Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek is rossz döntés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is rossz döntés lenne hozzámenni egy főiskolás lánynak egy szakközép iskolás fiúhoz?

Figyelt kérdés
Eddig minden rendben van a kapcsolatunkkal, de félek attól, hogy idővel túl nagy lesz köztünk a külömbség, mert mindketten más körökben forgulódunk majd. Kérlek ne írjátok azt, hogy ha felmerült bennem a kérdés, már régen rossz. Én csak egyszerüen előrelátó vagyok. És ne értsetek fére, itt nem az iskoláról van szó. Tudom, hogy egy főiskolás is lehet sík hülye, nem azon múlik. Csak kíváncsi vagyok van-e valakinek valami tapasztalata, hogy működik egy ilyen kapcsolat évekkel később. Akkor is ugyan olyan jól kifogunk tudni jönni a párommal, mint most? Mit gondoltok erről?
2012. febr. 20. 17:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
2012. febr. 27. 22:08
 22/24 anonim ***** válasza:
Én belevágtam egy egyetembe, és egy főiskolába, egyiket sem fejeztem be. Most "csak" érettségim van, meg felnőttképzésben csinálom a második OKJ-s részszakképzést, az egyik a pályázatokhoz kell végzettségnek, a méhészkedés meg tényleg érdekel. Családi vállalkozásban bontogatom a szárnyaimat, elég jól keresek. A menyasszonyom építésznek tanul, 2-szer nyerte el a köztársasági ösztöndíjat. Tanulás szempontjából tökéletesen ellentétesek vagyunk. Ő hajnalokba nyúlón képes csinálni a dolgát, én sosem tudtam tanulni. Szellemileg még sincs köztünk nagy különbség. Az ügyvédnő, akivel a házvásárlást intéztük, a férje építési vállalkozó. Abból a platós teherautós, minden nap kőműveskedő fajtából. Szóval nem az öltönyös végéről fogja meg a dolgot. Még sem jelent gondot náluk. Tehát kizárólag intelligencia kérdése. Nem csak az okos embereknek van diplomája, és nem minden ember okos, aki diplomás. :) Szóval, ha alapjában véve szorgalmas, talpra esett, akkor papír nélkül is boldogulni fog. Ha meg egyformán sikeresek, és nagyjából hasonlóan műveltek, és intelligensek vagytok, akkor nem papír függő.
2012. márc. 1. 19:58
 23/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Jó ezeket a példákat olvasni. Bárcsak a szüleim is így gondolnák!
2012. márc. 2. 20:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Sok szülőnek van problémája a gyereke választottjával. Ha van rajta sapka,az,ha nincs,akkor meg az.. Sztem ez eleve hozzáállás kérdése,vagyis ha ez nincs,akkor hát találnának mást -mivel manapság már szerintem ciki a papír alapján ítélkezni,így intelligens ember nem teszi. (Bocs!) Lehet egy diplomás ember is jó nagy tahó,borzasztó helyesírással,és egy szakmunkás is lehet okos,tehetséges,értékes ember. Attól még KI FOGNAK jönni egymással,hogy más van a bizonyítványaikra írva..;) Egyébként ha olvasnál a saját soraid között,éreznéd,hogy hiába szereted őt,ez bizony közétek fog állni,akárhogy gondolkodnak is a szüleid vagy a párod..
2012. márc. 3. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!