Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan és mennyi idő után kérte meg a kezeteket
a párotok?
mi 3 éve vagyunk együtt, nekem még 3 év az egyetem, utána kezdek csak melót keresni, szóval tuti leszünk együtt már 7-8 éve mire megtörténik
hülyén is szoktak ránk nézni, hogy nem haladunk, szerintem nincs evvel probléma, fiatalok vagyunk nagyon is!
19L és 23F
2012. febr. 18. 22:52
Sándor Attiláné
Ez is igaz, de én momentán ismerem a párom, ő kicsit másabb mint a mai pasik, elég szendére lett nevelve, 5 év alatt azért kiismertük egymást, amúgy a mostani generációk nem félnek válni, így ma már a házasság nem jelent garanciát a nyeregben levéshez :)
2012. febr. 18. 23:03
Távkapcsolat. Egy találkozás után tudta, hogy a felesége leszek. 3 hónapra rá megkaptam a gyűrűt a pályaudvaron. 1 év után tettük meg a hivatalos eljegyzést. 6 és fél éve vagyunk együtt, ebből fél éve házasok.
2012. febr. 19. 00:14
2,5 év után kérte meg a kezem. Fél éve éltünk akkor együtt és a 3 éves évfordulónk előtt egy kicsivel lesz az esküvőnk.Karácsony előtt pár nappal kérte meg a kezem,otthon,karácsonyi hangulatban. :) Nagyon szép pillanat volt,mindenkinek ilyet kívánok!
2012. febr. 19. 00:18
2 év után kérte meg,-tavaly- nyaralás közben, a Balaton partján, naplementénél. Júliusban lesz az esküvő.
26N, 34F
2012. febr. 19. 07:43
3 éve vagyunk együtt (januárban volt az évfordulónk) és most Valentin napkor kérte meg a kezem, hatalmas meglepetés volt! ÉN már kb. 2 éve vágyom rá, mert nagyon boldogok vagyunk együtt és soha még nem volt ilyen harmónikus kapcsolatom! A hogyanra válaszolva: Valentin nap este hazajött (együtt élünk) és hozott 3 szál vörös rózsát. Imádom a virágot, nagyon örültem neki. Aztán azt mondta,hogy ad nekem még valamit, amit tiszta szívből ad. A két tenyerét összeszorította, gondoltam, biztos hülyéskedik, hogy kisbékát szorongat, ami mindjárt kiugrik, mivel tudja, hogy utálom a békákat. Aztán kinyitotta a tenyerét és akkor megláttam a gyönyörű köves gyűrűt. Hirtelen el sem hittem, annyira meglepődtem. Aztán megkérdezte: leszel a feleségem? Én persze annyira meghatódtam, hogy a vállára borulva kb. 5 percig sirtam. Mire ő azt mondta: "jó tudom, nem!" :) Én már akkor nevetve mondtam, hogy de IGEN! Nagyon nagyon boldog vagyok! Sok boldogságot neked is, kedves kérdező!
2012. febr. 19. 08:27
2 éve voltunk együtt, és fél éve együtt is laktunk. Nyáron házasodunk is. Ő 24, én 22. Egyébként egy verseny eredményhirdetésén kérte meg a kezem, ahol megismerkedtünk két évvel korábban.
2012. febr. 19. 09:23
16os, nagyon-nagyon szép történet, ilyenkor annyira örülök, hogy van még színtiszta boldogság a világon:)
mi kb két hetesen már kitaláltuk (persze akkor még vicceskedős keretek között, én 17 voltam, ő 18) hogy hogy fogják hívni a gyerekeinket, tehát azt hiszem egész az elejétől komolyan gondoljuk:) meg mikor 2 hónapja voltunk együtt, szülinapom után mondta h gondolkozott rajta h gondolkozott a dolgon h eljegyez, csak mivel tudja hogy én eljegyzés után nem sokkal szeretnék esküvőt is, ezért vár vele, amíg lesz saját keresetünk, amiből talán félre is tudunk majd tenni:)
19L, 19F
lehet lepontozni, hogy ilyen fiatalon még nem kéne, de én hiszek benne, hogy amiért most boldog vagyok vele, azért 20 év múlva is boldog leszek, és örökké tudom majd azt az embert szeretni, akiért most oda vagyok:)
2012. febr. 19. 11:26
Mi 8 éve vagyunk együtt, nem volt még eljegyzés, beszélni sem beszélünk róla, soha nem terveztük(bár ha lenne is egyszer, én nem akarom megbeszélni, meglepetésként sokkal szebb lenne)és nekem is szokták mondogatni, hogy miért nem és, hogy ez milyen furcsa stb. stb.(Amit persze utálok is)
Ezt csak azoknak mondom, akik 3-4 éve vannak együtt, hogy nem vagytok egyedül.:)
2012. febr. 19. 12:17
hát az enyém nagyon romantikus volt:) Karácsony után egy nappal írt egy sms-t, hogy nézzem meg a postaládát. Persze izgatott lettem is kimentem a postaládához ahova fölakasztottak egy befóliázott lapot rajta a szerelmünk történetének egy része az alján pedig egy rejtvény ami elvezet egy utcához és ahol találok egy betűt(ennek előzménye hogy a városban van egy krimi játék ahol nyomokat kell keresni és ki kell deríteni ki a gyilkos)így küldött engem nyomról- nyomra, betűről- betűre s közben leírta szerelemünk történetét elejétől a végégig(főleg a vicces momentumokat). Miközben jártam a nyomok útvonalát összeraktam a betűket és az a szó jött ki "szeretlek" s pont ebben a pillanatban körbe is értem a kapunkhoz ahol már várt a párom . Térdre ereszkedett egy szál rózsával meg egy dobozkával a kezében és megkérte a kezemet. Sokkal jobban tetszett így a lánykérés mintha csak egy étterembe vitt volna:)Lassan a 3. évbe lépünk:)
2012. febr. 20. 13:02
Kapcsolódó kérdések: