Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés mennyi idő után aktuális?
Figyelt kérdés
úgyértem hány év, hónap együttjárás után2012. febr. 14. 10:46
11/15 anonim válasza:
Akkor van értelme,ha eljegyzéstől számítva már tudják,hogy 1 éven belül összeházasodnak.
12/15 anonim válasza:
Mi még nem vagyunk jegyesek, együtt vagyunk 4,5 éve.
Majd egyetem után :)
13/15 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy mikor aktuális. Függ a két fél életkorától, személyiségétől, élethelyzetétől. Édesapám például harmadik találkozáson megkérte édesanyám kezét, és pár hónap múlva össze is házasodtak. Most ünnepelték a harmincötödik házassági évfordulójukat, és boldog házasok. Az én kezem két év után kérte meg a vőlegényem, és én akkor éreztem elérkezettnek az időt, nekem furcsa lett volna előbb. Szerintem ez mindenkinek a magánügye.
14/15 anonim válasza:
Szerintem sem kell ezt időhöz kötni. Exemék társaságában az volt a divat, hogy 10 év után kérték meg a lányok kezét, jópár év eltelt mindegyik esküvő óta, és jól megvannak együtt. Én viszont ezt nem vártam meg :D
15/15 anonim válasza:
Nem igazán lehet évhez kötni, attól függ a párok mennyire gondolják komolyan a kapcsolatukat, és, hogy ők mennyire érzik késznek ezt a döntést.
De sajnos sok esetben már elveszítette a jelentőségét az eljegyzés, 17 évesek is képesek eljegyzést tartani, és pár hónap múlva meg szét mennek. Persze ez nem jelenti azt, hogy mondjuk 2 év után ez nem történhet meg.
Van egy ismerősöm aki 21 évesen már volt menyasszony, de nem kellett rá fél év sem és szét mentek, majd rá 2 hónapra összejött mással és 1 hét után hozzá bútorozott. Szóval....
Nálunk 1,5 év után kérte meg a párom a kezem, jövőre lagzi.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!