Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés mennyi idő után aktuális?
Az eljegyzest akkor erdemes megtartani, amikor mar tenylegesen keszultok az eskuvore.
Eleg gagyi, amikor emberek csak azert jegyzik el egymast, hogy komolyabbnak tunjon a kapcsolatok, aztan meg evekig nem tortenik semmi.
İsmerek egy lanyt, akit 6 eve jegyeztek el. 6 ev utan mar az jon inkabb le, hogy komolytalan az eljegyzes, nem is igazan akarnak eskuvot.
Legtobbszor csak azert van eljegyzes, hogy a fiu egy kixsit elhallgatassa a lanyt. Egyebkent semmi jelentosege az eljegyzesnek. Foleg a ferfiaknak nem jelent semmit.
Reméljük, hogy boldogok lesznek és még ha elhamarkodott is, megbirkòznak majd a dolgokkal...
Engem 1 hònap utàn jegyzett el a férjem, de kicsit màs szitu volt, mi 7 évig legjobb baràtok voltunk, nyitott könyv voltunk egymàsnak.
Megértem a kérdésed, kérdező, ilyenkor Valentin-nap, amikor a legtöbb eljegyzés történik, az ember úgy érzi, kimarad belőle.
Én is irigyeltem a munkahelyemen dicsekvő libát, hogy juj, 2 hónap után eljegyezték! Párom legyintett: "addig is tart!" És tényleg, már nincs együtt a sráccal. Egy jól működő kapcsolat, ahol mindkét fél komolyan gondolkodik, és fontosnak tartja a házasságot, előbb-utóbb megérik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!