Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit csinálnál a volt párodtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál a volt párodtól kapott eljegyzési gyűrűvel?

Figyelt kérdés

2012. febr. 6. 18:09
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Semmi baj kedves utolsó, burkoltan lebunkóztál :) Én is mint ahogyan előtted írták úgy gondolom ajándékot vissza kérni és adni nem illik! Ennek ellenére én akartam, de nem vette vissza. A bunkó témáról ennyit.

Ettől függetlenül ez a történet le van zárva, mind kettőnk részéről.

És nem ékszerészhez járkálok, hogy "vegye vissza a gyűrűt", mert több mint egy éve kaptam:)

# 28/30: Szia.

Mint írtam is, nekem meg pont más a tapasztalatom, az ékszerész 7ezer forinttal adott volna kevesebbet mint a zaciba. De ha segítesz, hogy te hol találtad ezt a jó ékszerészt, azt megköszönném :)

2012. márc. 19. 19:12
 32/35 anonim ***** válasza:
Visszaadtam. Hordani nem fogom. Ha átalakíttatom,akkor se kell. Tegye ahová akarja. Ennyire egyszerű.
2012. márc. 20. 10:42
 33/35 A kérdező kommentje:
Hát, ha már neki nem kellett legalább nekem lesz belőle pénzem, jó fej volt. Ennyi :D
2012. márc. 20. 13:18
 34/35 anonim ***** válasza:
Miskolcon van ilyen ékszerész:) És ne aggódj én sem járkáltam, hogy vegye vissza. Egy közös ismerős ajánlotta. Ha itteni vagy vagy erre jársz írj privit.
2012. márc. 26. 22:21
 35/35 anonim ***** válasza:

Az exemmel ezüstgyűrűt vettünk egymásnak...betettem a dobozába, ahol az emlékeinket tartom. Ott is marad...

23N

2012. márc. 28. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!