Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen hosszú kapcsolat után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hosszú kapcsolat után szokás közös lakatot elhelyezni pl Pécsen?

Figyelt kérdés

biztos ismeritek ezeket a lakatos kapukat ahova párok közös lakatot helyeznek el. Szerintetek mennyi idő után elfogadható? mert mi pl csak 10 hónapja vagyunk együtt és most azt gondoljuk h örökké, de ki tudja,nekem tetszik ez a lakatosdi de azt hiszem nem kéne felhozni mert megijed. hangsúlyozom nem akarom még h elvegyen pl várnék pár évet azzal is

20L

2012. febr. 4. 16:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Köszönöm Kérdező, hogy véletlenül ide írtad ezt a kérdést! Nagyon jó ötletet adtál!

Amúgy én úgy tudom, hogy a lakatot egy Pécsen tanuló egyetimista tette fel először, ami a szekrényének a lakatja volt, nem tom 4 évig vagy vmi, aztán a többi koleszos folytatta, hogy lett ebből szerelemlakat, azt nem tudom, de neten tuti rátalálsz! Ma már tényleg úgy van, hogy "a szerelmespárok helyeznek ide lakatokat, amellyel az örökké tartó, és minden viszontagságot kiálló, szerelmüket kívánják szimbolizálni. Sokak számára ez már biztosan felér egy modern eljegyzéssel."

egy pécsi lány :)

2012. febr. 7. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!