Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csajok, ti meddig vártok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti meddig vártok az eljegyzésre? Mikor kezdenétek el szóvá tenni, hogy ideje lenne?

Figyelt kérdés

Azt lefixáltuk, hogy esküvő majd akkor lesz, ha már visszanyertem régi fényemet a szülés után, kész lesz a házunk( na az sose:))

Jól megvagyunk, mindjárt köztünk a csemeténk, de valahogy kezd hiányozni az az apró jelzés, hogy mindaz amiről beszéltünk valóság is lesz.

Hogy megkéri a kezem. Nem akarom sürgetni, nem mondom neki, csak picit bánt.

Egy apró jelzés csak, ami azt mutatja velem komolyan (mondjuk egy gyereknél mi lehet komolyabb jele) gondolja a kapcsolatot, kb örökre.

2009. máj. 21. 10:56
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Ennél egyértelműbb a vegyél el, b+, ez a gyűrű meg is felel lenne:D
2009. máj. 27. 05:30
 32/37 anonim ***** válasza:

azért ne így legyél egyértelmű :))) de mond el mit érzel úgy ahogy nekünk :) ha szeret,meglesz a gyűrű hamarosan :)

de aszem én is kakukktojás vagyok, októberben jöttünk össze,májusban eljegyzés,augban esküvő, 3éves házasok leszünk idén és kb akkor születik a 2.babánk is.

én csak annyit mondtam anno,mikor azzal jött-karácsonykor-h miylen szép gyerekeink lennének,h gyereket csakis házasságba szülök,én ebben régimódi vagyok.

többet nem esett szó róla,aztán egy nap letérdelt,h márpedig ő velem akar lenni örökké,és gyerekeket is akar,és különben is,legyek a felesége :)

ja,és az 1.szerelmes éjszaka óta együtt élünk,és együtt is dolgoztunk sokáig,amig nem mentem szülésire anno

2009. máj. 28. 17:52
 33/37 anonim ***** válasza:
ja,és aki azzal jön h úgyis elváltok,akkor annak mond,hogy ti bizony soha! aki alapból ilyen negatív az tuti nem is kapja meg azt,aki az igazi társa lesz,mert ha így ,megy bele a kapvcsolatba h úgyis vég lesz,annak vége is lesz.
2009. máj. 28. 17:54
 34/37 anonim ***** válasza:

Nekem már két gyermekem van töle, ésmég nem vagyunk házasok. Hozzáteszem, elötte voltam férjnél, ami félresikerült ugye.

De azért nem bánnám, ha elvenne. :)

2009. máj. 29. 12:54
 35/37 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én több, mint 5 éve vagyok együtt a párommal, egy éve együtt is lakunk, régebben, amikor látta, hogy mennyire sok pasi legyeskedik körülöttem, állandóan bizonygatta, hogy el akar venni, meg a legszebb gyűrűt veszi meg, stb...Aztán eltelt 2 év, és sehol semmi.Jó neki a langyos vízben üldögélni!!!

Így is meg kap mindent, gondolja, ez után is meg fog...

Csak már láttam olyat, hogy nem akarta elvenni a lányt a pasi, aztán jött egy lovag, aki meg pont el akarta venni, aztán a pasi csak vakargatta a fejét, hogy hol van az élettársa.....

Persze, jó lenne, he senkivel nem fordulna elő ilyen, velem sem:)

De a párom mindig azt mondja, hogy majd, ha lesz pénz, és megveszi a drága gyűrűt, akkor megkér. És ha van pénz, akkor meg másra kell. Aztán a másik amit mond, hogyha rendesen fogok dolgozni, és látja, hogy alkalmas lennék a családalapításra, akkor majd elvesz.

B@sszus, ez milyen hozzáállás???

2009. máj. 30. 13:59
 36/37 anonim ***** válasza:
Mi úgy voltunk vele a feleségemmel, hogy nem érdekel minket a házasság. 8 évet éltünk együtt előtte, aztán úgy gondoltuk mi is, hogy a gyerek szülessen házasságba. Meglepetésnek szántam a jeggyűrűt, be is jött, egy évre rá jött a kicsi, nem rég múlt egy éves, és mindjárt válunk. Semmi sem garancia semmire, főleg egy darab papír, meg egy darab fém nem az.
2010. szept. 27. 23:23
 37/37 anonim ***** válasza:

Anno 38 hetes kismama most már 16 hónapos kislány anyukája vagyok.

Az egyik válaszolónak annyit. Lehet te nem szülnél házasságon kívül, de pont azért különbözünk, hogy ne legyünk egyformák.

Kikérem magamnak azt a megnyilvánulásod, hogy volt pofája teherbe ejteni!!! A gyerkőcöt közösen akartuk, tudatos gyermekvállalás volt. A nevét is adta hozzá, szép is lett volna, ha nem kapta volna meg az apja vezetéknevét. :)

S képzeld össze is házasodtunk. De csak azért, mert ezzel nyaggatott már évek óta. 6 éve vagyunk együtt.

Elnézést a kérdezőtől, de a delikvensnek nincs privát írható elérhetősége, magyarul nem meri felvállalni az odacsapok böszme hozzászólásai után járó felvilágosítást.

Amúgy nálad valami változás?

2010. okt. 11. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!