Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti meddig vártok az eljegyzésre? Mikor kezdenétek el szóvá tenni, hogy ideje lenne?
Azt lefixáltuk, hogy esküvő majd akkor lesz, ha már visszanyertem régi fényemet a szülés után, kész lesz a házunk( na az sose:))
Jól megvagyunk, mindjárt köztünk a csemeténk, de valahogy kezd hiányozni az az apró jelzés, hogy mindaz amiről beszéltünk valóság is lesz.
Hogy megkéri a kezem. Nem akarom sürgetni, nem mondom neki, csak picit bánt.
Egy apró jelzés csak, ami azt mutatja velem komolyan (mondjuk egy gyereknél mi lehet komolyabb jele) gondolja a kapcsolatot, kb örökre.
Mondd el neki pontosan ezt! Vagy hagyd itt nyitva véletlenül a gépet. De az se biztos, vannak diszkrét férfiak.
Nagyon ritka az a férfi , aki magától kitalálná, hogy te mire vársz. Meg kell mondani.
S akkor 2-3 hónap múlva(megemészti megveszi) előáll a gyűrűvel, de előtte fél napot izgul meg köhécsel, mintha akkor találta volna ki. meglepetésként.
én akkor jegyződtem el, mikor rámutATTAM a prágai hídra, a tv-ban, hogy : Na , ott fogod megkérni a kezem! Erre (50 nap) megkérte otthon a szülinapomon. Másképp még 1,5 év lett volna.Vagy csak az esküvőn.
Hogy jönnek ide a válási statisztikák?
Ennyi erővel aDunába is beugorhatnánk már ma, nem?
Nem fog magától rájönni, hogy gyűrű is kell, pláne hogy pont most szülés előtt.
Azt hiszi azzal hogy megtárgyaltátok az esküvőt, el is van intézve. Ezt meg kell mondani. Nem úgy, hogy jegyezz el, csak beszélj róla, hogy milyen jó lesz ha már menyasszony lesz a lányotok anyukája, mondhatod maj d a játsdzótéren ha a baba kocsit tologatod, nem kell azt mondanod, hogy a barátom, hanem a vőlegényem. Vagy hasonló. Nem gondol ő most erre, várja a babát.
Komolyan gondolja, hidd el. Sok férfi nem érti mit változtat ilyen kis gesztus, hiszen együtt vagytok, építkeztek, szültök. De azt megérti, hogy te valami rejtélyes okból erre vágysz. Ha megmondod.
ha rám hallgatsz, ne siettesd:)mi együtt jártunk már2 éve(ebből 1éve már együtt is éltünk)nagyon szerettem volna, ha megkér, volt belőle több vitánk is amit a mai napig nagyon-nagyon bánok:(aztán ment tovább minden, meglett az érettségim, és elmentem egyetemre, nagyon messzire. persze megromlott a kapcsolatunk, szakítottunk.majdnem 2 hónapig bírtuk egymás nélkül, de akkor én már fizikailag is lebetegedtem a hiányától:(kibékültünk, újrakezdtük az egészet, és most május 1-jén megkért!:) teljesen magától, előzmény nélkül:)mint ahogy azt előttem is írta pár válaszoló,most ért meg rá:) és hidd el sokkal szebb élmény, mintha ki kellett volna erőszakolni:)
viszont ha már nagyon vágysz rá, ülj le vele, és beszélgessetek. mondd el neki, hogy vágysz az eljegyzésre, de mivel neked csak Ő kell, megérted, ha nem áll még rá készen, és szívesen vársz rá:) a pasik nem igazán értik meg a célozgatásokat, konkrétan el kell mondani, amit szeretnénk, persze azért a szavakon lehet finomítani!
egészséges és gyönyörű babát kívánok Nektek, és persze nagyon sok örömöt hozzá:)
22 éves lány
11:25 nagyon jól látod:)
Nem csak a Picurt várja engem is szeret, én vagyok a kicsi felesége, hangosan, súgva szokta nekem mondogatni.
(válási statok, sajna én is csonka család sarja vagyok:(, sajnos vannak zátonyos kapcsolatok, ezt reálisan sose kerülöm ki, hiába állok optimistán a dologhoz, Mi nem ilyenek leszünk:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!