Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti meddig vártok az eljegyzésre? Mikor kezdenétek el szóvá tenni, hogy ideje lenne?
Azt lefixáltuk, hogy esküvő majd akkor lesz, ha már visszanyertem régi fényemet a szülés után, kész lesz a házunk( na az sose:))
Jól megvagyunk, mindjárt köztünk a csemeténk, de valahogy kezd hiányozni az az apró jelzés, hogy mindaz amiről beszéltünk valóság is lesz.
Hogy megkéri a kezem. Nem akarom sürgetni, nem mondom neki, csak picit bánt.
Egy apró jelzés csak, ami azt mutatja velem komolyan (mondjuk egy gyereknél mi lehet komolyabb jele) gondolja a kapcsolatot, kb örökre.
Én nagyon házasságpárti vagyok, szeretnék mielőbb menyasszony lenni és a párommal már "meg is beszéltük", hogy lesz esküvő. A kezem még nem kérte meg, de már várom. Igazából ház felújítás előtt állunk, így biztos, hogy egy ideig nem gondolunk lagzira, mert másra kell a pénz. Nálunk a páromnak volt már menyasszonya, akinek 5 év után kérte meg a kezét, de nem működött a dolog, így esküvő sem lett. Tehát, én ahogy számoltam az építkezéssel ahogy végzünk, utána jöhet a lánykérés. :)
Remélem, jól számoltam! :)
Neked azt tanácsolom, hogy ejts el egy-egy megjegyzést, ha nagyon ragaszkodsz a lagzihoz. Emlékeztesd a régi beszélgetésekre, pl.: "Emlékszel, hogy mi mindenről beszéltünk még régen? Erről, meg erről és még arról is. Emlékszel, esküvő is szóba került! " ;) Sok sikert!
buta kifogás h ha majd lefogytam,meg kész a ház.. 2tanúval is mehet a nász a buli meg majd a ház kertjében ha elkészül :)
egyébként ha közösen eldöntöttétek h x ideig nincs esküvő miért várod h megkérjen? a pasik a szóbol értenek!! ő ezt veled megbeszélte,fel sem mefrül benn eh mégis megkérjen.
ha szeretnéd,állj elé és mond meg: drágám azt szeretném, ha a fiúnk/lányunk házasságba születne/gyűrű kerülne az újjunkra stb.menjünk az anyakönyvvezetőhöz/ékszerészhez nekem ez fontos.
ha szeret,már visz is de ha nem szólsz tényleg csak a házavató után lesz nász az meg ki tudja/még te sem/h mikor lesz.
beszélj vele,az nem gáz!!
32 illetve 33 évesek vagyunk, 5 éve élettársak, 2 éve menyasszony, 38 hetes kismama :D
Talán nem meglepő a mai világban, hogy társkeresőben ismerkedtünk meg,társat sem igazán kerestem, csak fórumozgattam. Túl voltam már egy menyasszonyi korszakon, s valahogy meg is undorodtam az egész felhajtástól (amiben az akkori anyósom is nagy szerepet játszott, végül a szakítás oka is a vőlegény családja lett, nagyon sokszor megaláztak)
Nekem a mostani párom kezdte el felemlegetni 2,5 év után az egész házasodjunk szöveget. Voltak beszélgetéseink-vitáink, de valahogy sosem jutottunk dűlőre. :D
Ő úgy gondolta, ha eléggé összecsiszolódtunk, akkor vágjunk bele, mert neki a tudat, hogy a felesége vagyok nagyon sokat számít. (elvált szülők gyereke)
Nekem meg pont az előzőekben leírtak alapján enyhén szólva nem akaródzik kötélnek állni. Ráadásul persze anyóspajtás is állandóan zaklat a mikor házasodunk dumával, és ő már az én menyasszonyi ruhám is kinézte stb stb. (érdekes az eljegyzés bejelentésekor már nem örült ennyire)
Szóval jelenleg kompromisszum van. :D Megvolt az eljegyzés (na igen, megmondtuk a családnak és felhúztuk a gyűrűket ennyi) de a házasságot most még el tudom kerülni azzal, hogy babánk lesz, és nehogy már azt mondják csak azért esküdtünk, utána meg ugyebár még kicsi a gyerek :) Így még talán 1-2 évig tudom halogatni.
Mert minél inkább rám akarják erőltetni, annál inkább ellenállok. Ne más akarja az én életem meghatározni, ne más akarja eldönteni, hogy nekem mi a jó. Úgy tűnik ezt egyenlőre a párom is elfogadja.
hát, asszem én vagyok a kakukktojás.
21 voltam, ő 23. Augusztusban összejöttünk, februárban megkérte a kezem, áprilisban eljegyzett, júliusban volt a lakzi. 11 hónapja voltunk együtt, és házasok. Már hat éve boldogítjuk egymást... Most jön a baba
Jó neked:S:S:D:D:D
Apró próbálkozásokat el el ejtek előtte, hogy nézegetem a kirakatokat, jegygyűrűket, kérdezem szerinte melyik nézne ki jól, meg ilyenek. De a füle botját se mozgatja:S
egyértelmű legyél!!! a pasik nem értik a célzásokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!