Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendőm mint koszorús lány?
Szóval kezdve a legelején, 3hónapja ismerek egy lányt, osztálytársam.Mondhatni hogy nem barátnőm annyira még.
Ma elújságolta hogy a barátja mondta hogy megvan a pénz a lagzira és szólt hogy minket is felírt a vendéglistára.
Na meg hogy szeretne felkérni koszorúlánynak az ünnepségen?? Ez azt jelenti hogy az eljegyzésen??
Még soha nem voltam koszorús lány, és életemben csak egyszer voltam esküvőn.
A kérdésem? 1 Az eljegyzésen kér fel hogy legyek koszorús lány??
2 Az eljegyzésre milyen ajándékot kell vinnem? Ha kell mennem?
3 Mit kell mondani hogyha felkér?
4 Van párom akkor ő lesz a kísérőm?
5 Kinek kell fizetni a ruhámat? és a többi kiegészítőmet?
6 van egy fekete koktél ruhám gondolom az nem jól mutatna?!
Igazándiból a menny asszonyt sem ismerem szóval hogyhogy engem választott?? Bár nagyon örülök neki
Jaj valaki segítsen nekem! Köszönöm
Amikor a menyasszony átöltözött - menyasszony tánc után / éjfél után- akkor átöltözhetnek a koszorúslányok is. Addig nem illik. Arra már jó ez a ruha, de mondjuk én színben mást választanék. Fent már leírtam, hogy miért.
Amúgy hány éves vagy?
Borzasztóan nem értem: ki a menyasszony ha nem ismered, de az osztálytársad kért fel?
Szerintem az ünnepség magát az esküvőt jelenti, oda meg nem szokták hívni a koszorúslányokat, csak a családot. Legalábbis felénk.
Már felkért koszorúslánynak, nem? Vagy már megint nem értek valamit...
Igen, a párod lesz a kísérőd.
A ruhakérdést a menyasszonnyal beszéld meg, a kiegészítőket te fizeted. A feketét max a lagzi részre veheted fel, ha már a menyasszony is átöltözött. De akkor is jobb lenne valami színes. Biztos van egy szoknyád meg egy hozzá illő szép felsőd.
Utolsó!
Mi az, hogy nem szokták hívni a koszorúslányokat, csak a családot? Ezt most nem értem... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!