Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hány éves korban ideális az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban ideális az eljegyzés?

Figyelt kérdés
Én egy 17 éves lány vagyok, és 26 éves a barátom. Ő abban a korban van hogy családot szeretne, és amint végeztem a fősulival én szívesen szülnék. Már most is érettebbnek érzem magam például az osztálytársaimnál...Ők úgy gondolkoznak hogy 26 éves kornál előbb nem kell szülni egy nőnek, de én el sem tudnám képzelni annyi ideig gyerek nélkül az életem. Szeretjük egymást a párommal, csak néha ezek miatt kerülünk gondba, mert így nehéz neki önálló életet kezdeni(ezalatt azt értem hogy saját ház és még arra vágyik hogy végre vele feküdjön és keljen a szerelme=én) Anyum ezt biztos nem engedné, kérlek segítsetek!
2009. máj. 16. 16:13
1 2
 11/14 tade ***** válasza:
Meg nagyon fiatal vagy. A fosulin meg annyi minden fog tortenni veled, meg lehet, hogy mas karjaiban fogsz kikotni. Amikor 17 eves voltam nekem is volt egy baratom, akivel le akartam elni az eletem. Majd 19 evesen osszejottem egy kulfoldi pasival, akivel jelenleg is boldogan elunk. Most 25 eves vagyok, kulfoldon elek, szeptemberben ferjhez megyek hozza, de gyereket en is csak 30 korul szeretnek.
2009. máj. 16. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem olvastam az előttem lévő kommenteket. De nekem rokonom 18 éves korában a ballagásán lett eljegyezve egy 28 éves palitól. Elment fősulira ugyan ugy éltek mint addig és csak jóval utána lett esküvő:)
2009. máj. 16. 21:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat:)
2009. máj. 17. 00:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven ráértek még mindenel.Fiatalok vagytok élvzétek az életet.Attól még együtt lehettek és szerethetitek egymást.Én 27 éves vagyok és még nem mentem férjhez gyerekem sincs és nem érzem ugy hogy lekéstem volna valamiről.Párommal most tervezzük a közös jövöt és serintem pont időben vagyunk.Most van az ideje.Amugy meg azért igy se maraok le semmiről és gyerekeimet is láttom felnőni.Hidd el egy gyerek az felelőség és akkor már nem ugy müködik ám,hogy akkor csinálom azt amit akkarok.Ezt mind jól át kell gondolni és csak éljetek,szeretni igy is lehet.
2009. jún. 7. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!