Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja a barátom mindig, hogy el sem tudná képzelni nélkülem az életét. Akkor miért nem kéri meg a kezemet? Annyira várom már.
Másfél éve vagyunk együtt, nem lakunk még együtt pénzhiány miatt, mindketten tanulunk, de sokszor egymásnál alszunk. Tényleg komoly kapcsolat.Én 18, a barátom pedig 21 éves.
Szerintem így tudná leginkább kifejezni. Aztán meg majd összeházasodnánk valamikor 2-3 év múlva,nem feltétlenül kellene jövöre
Hát azért, mert sokszor együtt alszotok, még nem számít komolynak a kapcsolatotok:)
Nézd, számodra a lánykérés lenne a szerelme legnagyobb bizonyítéka, számára meg az, hogy azt mondja, nem tudna nélküled élni.
Ha annyira fontos, dobd fel a témát, vagy kérd meg te a kezét, de azt ne várd el tőle, hogy 21 évesen mindenféle utalás nélkül megkérjen.
Mielőtt még nem éltetek együtt legalább egy évig ne is mondj igent.
A lányom is 18 most érettségizik ő is együtt van a párjával 3 éve.
ő is rózsaszinben látja a világot mint Te ,ami nem baj de tényleg lakva ismerszik meg az ember igazán!!!!
Mi már több, mint öt éve vagyunk együtt, 3 éve közös háztartásban, tervezzük a babát, de mégsem kérte meg a kezem. JA, 28 évesek vagyunk.
Nem akarom lekicsinyellni a kapcsolatotokat, de szerintem annyira fiatalok vagytok még, főleg a párod, hogy felesleges ilyeneken gondolkoznod, pláne kétségbe esned! Főleg amíg mindketten tanultok.
Hidd el, nem azon fog múlni, hogy most van-e gyűrű, vagy sincs. Ennél nagyobb ajándék, hogy egy férfi ilyen nyíltan kifejezi az érzéseit, nem hiszem, hogy lenne. Úgyhogy ne várd el tőle és szerintem ne is hozd fel neki. Tapasztalat, hogy ettől minden pasi bepánikol és már csak azért sem teszi meg! Hidd el, ha eljön az ideje, úgyis meg fog kérni. És inkább legyen egy gyönyörű meglepetés, mint egy 'kikövetelt' kényszerűség.
Nos, attól még nem lesz erősebb egy szerelem, hogy házastársakká váltok :)
A szerelmet érezni kell, sőt egy házasságtól még nem lesztek felnőttebbek :) ezt gondolni is gyerekesség, úgy mintha valaki gyereket csinál, és már felnőttnek meg okosnak hiszi magát, ugyanis a tettekért felelősség is kell hogy társuljon, mivel következmények sorozatát vonja maga után. Lehet nem lesztek szerelmesek pár év múlva és meggondolnátok magatokat, nem szabad elsietni. Főleg ha ez az első kapcsi. Nektek még tanulni kell aztán munkát kell keresni és lakást fenntartani. Ismerjétek meg jobban egymást, mennyi ideje vagytok együtt? a fél év meg az egy év az pl nem oylan sok ám, meg más ismerni egy ideje valakit, és más együtt élni vele. Házasságról még ne beszéljünk, ha az eljegyzés sem történt meg! Amúgyis is fiatalok vagytok még, főleg te, egy pasi meg pláne későbben érik, sok pnézbe kerül egy esküvő meg lagzi, főleg a ruhák. Szerintem szép esküvőt szeretne neked, és azt jól meg kell tervezni, meg spórolni rá, a nagy nap legyen emlékezetes és tökéletes.
Van még idő a házasságra remélem a gyerekkel még várni szeretnél és vigyázni fogtok, hidd el nagyon nagy felelősség, csak akkor tudsz belegondolni, mikor a saját bőrödön tapasztalod, csal a legjobbat tanácsolnánk neked, várjatok még. Majd magától eszébe jut.
Attól még szeret, hogy nem kérte meg a kezed azonnal. Lehet majd Valentinkor fogja, vagy a következő évfordulón, esetleg szülinapodkor. Sose sürgesd, nehogy elmeneküljön, a pasik ilyedősek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!