Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
No tényleg köszönöm mindenkinek..:)
Hogy ezt veszem e meg azt még nem teljesen tudom, csak azt, hogy ez tetszik nekem..:)
Az biztos, hogy januárig döntenem kell mint ahogy az is biztos, hogy hová megyünk januárban 4 napra pihenni, hogy megtörténhessen a dolog...:)
Isten áldjon meg, amaz kérdésnél meg azt írtad meghúznál egy 16 évest :D
Csak poén, én bírlak:DD
Szerintem szép! :) Sok boldogságot!
egy gyors off: Igen, régen volt kísérő és karikagyűrű is. Ma sem keveri a többség a szezont a fazonnal, csak annyi változott, hogy kevés a fizu, drága minden, ezért vannak akik megbeszélik, hogy elég egy gyűrű, egy karika és kész. Mert nem telik többre, de azért szép jelkép. Szerintem ezért hiszitek, hogy sokan keverik. Nem keverik. CSak lejjebb adtak az igényeikből az emberek a korábbi évtizedekhez képest (ahogy mi is).
"Ne hallgass a falusiakra, karikagyűrűt házasságkor kell felhúzni, emberek!"
Ezt kikérem magamnak! Komolyan azt hiszed, hogy falun elmaradott emberek élnek? Mi is ugyanabban a világban élünk és tudjuk, hogy mi a szokás, sőt.
Arra a kérdésre mi értelmest lehetne írni?:D
Nyilván a 16 éves gót sunák:DDD
Én is ilyen gyűrűt szeretnék majd eljegyzésre. Nem szeretem az aranyat,csak ezüst vagy fehér arany. Nem kell bele brilliáns, elég egy olcsó ki kő bele, nekem ez nem fontos, őszintén én a pénzt is sajnálnám erre. Mindenesetre tényleg nagyon szép. Nem csicsa, nem egyszerű, pont elég :)
Üdv és sok boldogságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!