Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/43 zokniszörny válasza:
A kérdező olyan gyűrűt vesz, amilyet akar. A kérdés nem arra vonatkozott, hogy milyet vegyen, vagy megvegye ezt esetleg, hanem arra, hogy mit szólunk hozzá.
Egyébként karikagyűrű szerintem is házasságnál van, na mindegy.
22/43 anonim válasza:
Szép. És nem csicsás, akkor lenne csicsás ha még plusz tele lenne apró kővel. Biztos barátnődnek is tetszeni fog!
Sok boldogságot!
21 éves menyasszony.
23/43 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Izléses! teljesen rendben van!
25/43 anonim válasza:
Nagyon szép! De ennyi pénzért...és akkor még ott vannak a karikagyűrűk is, amiket ki kell perkálni.
Nekem nincsenek ilyen elvárásaim. :D
24/n
26/43 anonim válasza:
Sztem gyönyörű, elegáns, nem túlzó (bár én magamat ismerve színesebb követ választanék bele magamnak, mert olyan a stílusom :D)... tetszik :).
27/43 anonim válasza:
Nagyon szép, de borsos az ára.
28/43 anonim válasza:
Ne hallgass a falusiakra, karikagyűrűt házasságkor kell felhúzni, emberek!
Eljegyzéshez ilyen gyűrű kell. Tökéletes választás.
29/43 anonim válasza:
Szép, de nekem nem tetszik, nekem túl egyszerű. És én agybajt kaptam volna, ha a vőlegényem ennyit kiad egy gyűrűre, még akkor is, ha brilliáns van benne. De ha nektek van pénzetek rá, és a barátnőd ízlése is hasonló, akkor jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!