Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyire "fair" elmondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "fair" elmondani a véleményemet ez esetben?

Figyelt kérdés

A párommal 4,5 éve vagyunk együtt. Tudom, hogy szeretne eljegyzést. Tudom, hogy velem képzeli el az életét, feleségül szeretne venni, szeretné ha lennének gyerekeink. Sokat beszélgetünk a témáról. Azt tudom, hogy meglepetést szeretne és valamit nagyon régen elhatározott, hogy mikor hol lesz az eljegyzés. A hétvégén a szülinapomat ünnepeltük, kicsit iszogattunk, rátértünk a témára. Azt mondta, az a baj, hogy minél közelebb van az esemény annál inkább eltávolodik egymástól a hely és az idő...(értsem ahogy akarom:D) Aztán azt is mondta, hogy ha már eljegyez felelősséggel fog tartozni egy másik ember életéért és néha ez megijeszti.

Készülünk összeköltözni. (Egyébként heti 3-4 napot együtt vagyunk non-stop, de úgy igazán...) Én összeköltözés előtt szerettem volna eljegyzést, mert később ha "beleszürkülünk" a hétköznapokba, olyan sablonos a "na immá' házasodjunk össze 7-8 év után". Gondolom hülyeség lenne pezdzegetni, hogy összeköltözés előtt szeretném a "nagy eseményt"-főleg ha már van egy konkrét ötlete...

Beszéljetek le róla:)

2011. nov. 16. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne emlegesd és ne is célozz rá, mert olyan érzést kelthet benne, mintha nem is őt akarnád, csak a gyűrűdet.
2011. nov. 17. 23:16
 12/14 anonim ***** válasza:

ja, mert szégyen, ha szeretne jegyese lenni. 4 év után.

Kérdező: a legszebb dolog: jegyesnek lenni. Nem kell szégyellni. Ez egy olyan ígéret, ami nem megterhelő a párok számára. Több mint 4 éve együtt vagytok - miért kell erre még szomorúan -félve gondolnod? Miért baj, hogy felelősek vagyunk egymásért? Hiszen azok vagyunk. Egy buszvezető is felelős az utasokért, egy utas is felelős , hogy ép maradjon a jármű, Egy hómunkás is felelős, hogy ne csússzanak el. Miért baj ez? Nem értem.

2011. nov. 17. 23:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Nincs miért lebeszélni, tökéletesen igazad van.

Nekem olyan baromságnak tűnik az egész, ha már X éve együtt élnek, és akkor olyan lakodalmat csapnak, mintha változna az életük.

Az rendben van,hogy ne házasság után költözzünk össze, de szerintem szánalmas a fent említett példa.

2011. nov. 18. 17:45
 14/14 anonim ***** válasza:

"na immá' házasodjunk össze

Ez nagyon aranyos:)

2011. nov. 20. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!